Samsung RB37J5000SA/EF – combină frigorifică modernă, încăpătoare şi inteligentă

Samsung RB37J5000SA/EF se dovedeşte a fi o combină frigorifică de calitate foarte bună, cu capacitatea de a garanta un spaţiu optim de depozitare tuturor alimentelor. Prezintă o construcţie impunătoare cu detalii şi finisaje moderne ce o fac să se integreze excelent în orice stil de bucătărie.

Avem de-a face cu un aparat frigorific din clasa energetică A+, cu sistem de răcire Full No Frost. Se laudă cu un volum brut total de 387l şi cu unul net total de 367l. Din cel net total 314l sunt ai frigiderului, iar restul de 98l sunt ai congelatorului.

Acest model RB37J5000SA/EF este deja disponibil în stocul de produse electrocasnice eMag, comercializat cu preţul de 2.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, remarcăm un exterior modern de culoare grafit metalic (argintiu), extrem de uşor de integrat în decorului oricărei bucătării. Beneficiază de sistem reversibil la uşi, deschiderea standard a acestora făcându-se pe partea dreaptă. Tehnic vorbind, deţine iluminare interioră pe LED, cântăreşte în jur de 70kg şi măsoară standard 201 x 59.5 x 67.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu Samsung RB37J5000SA/EF:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat acest produs frigorific Samsung în clasa de eficienţă energetică A+, consumul de curent electric înregistrat anual este de doar 314kWh/an.

Din punct de vedere al compartimentării, frigiderul vine amplasat în partea superioară, iar congelatorul în cea inferioară.

Frigiderul cu volumul de 314l se bucură de sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: 3 compartimente generoase separate prin rafturi din sticlă securizată, din 6 suporturi transparente pe uşă şi din două compartimente de tip lădiţă, unul pentru brânzeturi/unt şi unul pentru legume/fructe.

Congelatorul cu volumul de 98l dispune de sistem de dezgheţare automat, având o capacitate generoasă de congelare de până la 12kg/24h. Acesta vine alcătuit din 3 compartimente voluminoase de tip lădiţă (Full Open Box), dintre care unul este mare, respectiv Big Box.

În privinţa funcţiilor avansate se laudă cu funcţia Holiday (vacanţă), cu funcţia de super-congelare, cu sistem de răcire avansat All-Around Cooling, cu compartiment Zone Fresh şi cu tehnologia Full No Frost.

Ar fi de menţionat faptul că deţine un singur compresor, că are clasă climatică SN-T, că utilizează agent de răcire R-600a şi că are o autonomie fără curent de până la 19h. Cât despre zgomotul produs în timpul utilizării, maxima înregistrată este de numai 38db.

Concluzie:

În concluzie, Samsung RB37J5000SA/EF reprezintă una dintre cele mai performante şi calitative combine frigorifice ale momentului, evidenţiate printr-un spaţiu de depozitare generos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Full No Frost
  • Modern
  • A+
  • Culoare Grafit metalic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.