Samsung RB31FWRNDSA

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  În cazul în care te-ai hotărât să schimbi vechiul frigider cu unul nou, mai încăpător și mult mai performant, o alegere inspirată ar fi să îți îndrepți atenția către combina frigorifică Samsung RB31FWRNDSA. Acest aparat electrocasnic merită efortul financiar de a o achiziționa, datorită capacității sale generoase, a funcțiilor sale inteligente și a clasei economice de eficiență energetică.

Chiar dacă prețul la care se comercializează acest produs electrocasnic Samsung nu-i chiar așa de accesibil, respectiv de 1.749lei (Vezi preț actualizat), pot spune că își merită fiecare ban în parte, grație funcțiilor sale avansate, reprezentând o investiție foarte bună.

Cât despre eficiență, această combină frigorifică se încadrează în clasa energetică A+, având un consum anual de energie electrică de numai 299kWh.

Design-ul acestui model este unui extrem de modern, un aspect elegant și bine definit, care cu siguranță se va potrivi perfect oricărui stil de bucătărie. Construcția este de o calitate excelentă, astfel oferă noului aparat un aspect foarte atrăgător. Vine pe culoarea argintiu, având o greutate de 65Kg și măsurând numai 185 x 59.5 x 66.8(IxLxA )mm. Ușile au deschidere standard pe partea dreaptă, cu mâner integrat, însă mulțumită sistemului reversibil, deschiderea acestora se poate modifica.

Aceeași combină frigorifică Samsung se găsește și în oferta magazinului Altex online.

Imagini Samsung RB31FWRNDSA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model de combină frigorifică ce dispune de sistemul avansat de răcire No Frost, având un volum brut de 331l și unul net de 310l.

Vine compusă din frigider și congelator, amândouă fiind extrem de spațioase și încăpătoare. O să începem cu frigiderul, proiectat în partea superioară a aparatului, având un volum net de 212l. Acesta la rândul lui vine alcătuit din 3 rafturi construite din sticlă, mai beneficiază de 4 suporturi ce sunt atașate pe ușă și de un sertar special destinat fructelor/legumelor. Pe ușa frigiderului vom găsi proiectat dispenser-ul de apă, un dozator excelent, cu capacitatea de 4.5l , ideal mai ales vara.
În partea inferioară a combinei, găsim congelatorul, ce are un volum net de 98l și vine compus din trei compartimente foarte încăpătoare.

Cât despre siguranță și funcții, se bucură de sistemul de avertizare în cazul în care ușa rămâne deschisă, mai dispune de sistemul Multiflow și de compresorul Inverter Digital.

Un atu al acestui aparat Samsung ar fi că este extrem de silențios, așadar se bucură de un nivel de zgomot foarte redus, de numai 39 decibeli.

În final, combina frigorifică Samsung RB31FWRNDSA reprezintă alegerea inspirată, în cazul în care vrei un aparat calitativ și performant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
  • Volum brut total 331l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Dispenser apă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.