Samsung RB31FERNDWW – un produs frigorific clasic, extrem de încăpător şi de eficient

Samsung RB31FERNDWW este o combină frigorifică din clasa A+, un produs frigorific performant şi spaţios, ce beneficiază de sistemul de dezgheţare No Frost.

Avem de-a face cu un model eficient, ce are un volum brut de 331 de litrii şi unul net de 310l. Ataşat pe uşa acestuia, găsim un display LED, de pe care se poate urmării şi seta temperatura interioară a combinei.

Ca şi preţ, este un produs electrocasnic avantajos, astfel se poate procura de la eMag cu preţul de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

În prisma detaliilor tehnice şi al design-ului, vorbim despre un aparat clasic, de culoare albă, ce are două uşi, cu deschidere pe dreapta. Beneficiază de sistem reversibil, având mânerele uşilor incorporate. Construcţia cântăreşte aproximativ 65Kg şi măsoară 185 x 59.5 x 66.8(IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific Samsung îl întâlnim şi în stocul magazinului Altex.

Imagini cu Samsung RB31FERNDWW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Consumul energetic al aparatului se datorează clasei de eficienţă energetică A+, având un consum de curent electric în program standard de numai 299kWh/an.

Cât despre compartimentare, avem în partea de sus frigiderul, iar în cea de jos congelatorul. Prima dată o să discutăm despre frigider, ce are un volum de 212l şi un sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit dintr-un compartiment pentru fructe/legume, din 4 suporturi pe uşă şi din 3 rafturi mari, construite din sticlă securizată.

Congelatorul, are sistem de dezgheţare automat, 3 compartimente generoase şi un volum net total de 98l.

În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, sistemul Multiflow şi compresorul Inverter Digital.

Alte detalii tehnice, ar fii că beneficiază de iluminare interioară cu LED, de un nivel de zgomot redus, de numai 39db, de un singur compresor şi de agent de răcire R600a.

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Samsung RB31FERNDWW este un produs clasic, extrem de performant şi de eficient, ce poate fii o variantă perfectă pentru toţi cei dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 331l
  • Volum net total 310l
  • A+
  • Sistem de răcire NoFrost
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.