Samsung RB31FERNDSA – un produs frigorific voluminos, accesibil şi economic, cu dispenser de apă

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDSA este un aparat frigorific cu sistem de răcire No Frost, echipată cu afişaj LED, de pe care se pot urmării funcţiile şi temperatura interioara a produsului.

Aveam de-a face cu un model extrem de voluminos, astfel dispune de un volum brut total de 329 de litrii şi de unul net total de 308 litrii. Pe uşa aparatului găsim dispenserul de apă, o inovaţie foarte utilă şi interesantă, ce o face ideală pe timpul verii.

Cât despre preţ, aş spune că este un produs electrocasnic destul de accesibil, asta vis-a-vis de volumul generos şi de tehnologiile avansate de care se bucură. Aşadar, un astfel de produs frigorific se poate procura de la eMag cu numai 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, prezentăm un produs de culoare argintie, ce prezintă iluminare interioară pe LED. Măsoară doar 185 x 59.5 x 66.8(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 65Kg. Deschiderea uşilor se face pe partea dreaptă, însă beneficiază de sistem reversibil, iar mânerele sunt orizontale, de tip incorporate.

Acelaşi aparat frigorific de la Samsung, îl întâlnim şi în stocurile magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Samsung RB31FERNDSA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu o combină frigorifică destul de eficientă, asta datorită clasei A+ de eficienţă energetică, ce asigură un consum de numai 297kWh/an.

Compartimentarea este realizată astfel, în partea superioară a combinei este poziţionat frigiderul, iar în partea inferioară congelatorul. Frigiderul, are un volum net total de 210 litrii şi beneficiază de sistem automat de dezgheţare, fiind alcătuit din 3 suporturi pe uşă, 3 rafturi din sticlă şi sertar special, destinat fructelor şi legumelor.

Congelatorul, are un volum net total de 98 de litrii, beneficiază de sistem automat de dezgheţare şi vine alcătuit din 3 compartimente foarte încăpătoare.

Cât despre funcţiile şi sistemle aparatului, pot spune că dispune de sistem de avertizate uşă deschisă, de sistem Multiflow, de compresor Inverter Digital şi de agent de răcire R600a.

Datorită soluţiei Wpro de curăţare speciale pentru combine frigorifice, vei păstra interiorul proaspăt şi igienizat întotdeauna.

Acestea fiind spuse, Samsung RB31FERNDSA este o combină frigorifică spaţioasă, performantă şi economică, perfectă în bucătăria oricărei gospodine.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de racire frigider NO FROST
  • Volum brut total 331l
  • Volum net total 310l
  • A+
  • Sistem Multiflow
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.