Samsung RB31FERNDEF

Astăzi vă vom prezenta un aparat electrocasnic foarte util în orice bucătărie, ideal pentru orice familie numeroasă, sau mai puțin numeroasă. Samsung RB31FERNDEF este o combină frigorifică foarte bine compartimentată, astfel include în partea de sus frigiderul, iar în partea de jos congelatorul. Dispune de un volum generos brut de 331 litrii și de unul net totat de 310 litrii.

Este un produs economic, grație afisajului și iluminării interioare de tip LED, având un consum de doar 299kWh/an, încadrându-se la clasa A+ de eficiență energetică.

Mai putem remarcă sistemul de răcire foarte inteligent, respectiv No Frost, la frigider dar și la congelator.
Pe partea de aspect, regăsim trăsături moderne și elegante, așa cum ne-au obișnuit design-erii Samsung. Vine din fabrică pe culoarea bej, o culoare potrivită oricărui stil de bucătărie. Ușile au deschidere standard pe partea dreaptă, însă există posibilitatea de a schimba deschiderea acestora pe partea stângă, grație ușilor reversibile. Mânerul, este unul încorporat, modern, dimensiunile apărutului sunt destul de ok, de 185 x 59.5 x 66.8cm iar greutate este de doar 65Kg.

Ei bine, pentru cei interesați să își achiziționeze o combină frigorifică inteligentă și modernă, Samsung RB31FERNDEF este aparatul ideal, ce îl pot prinde la prețul de doar 2.099lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combina frigorifică Samsung RB31FERNDEF :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar, după cum am mai spus, acest produs electrocasnic este unul 2in1, asta însemnând că vine conceput cu frigider și congelator. Compartimentarea este realizată astfel, în partea de sus a aparatului este proiectat frigiderul, cu o capacitate netă de 212 litrii și cu sistem de răcire No Frost. Vine utilat cu 3 rafturi din sticlă, extrem de spațioase, cu un compartiment special pentru fructe și legume și alte 4 suporturi atașate pe ușă. În partea de jos a aparatului, vine proiectat congelatorul, cu sistem de răcire No Frost, cu o capacitate de 98 litrii și cu 3 compartimente foarte încăpătoare.

Alte funcții și tehnologii interesante și în același timp extrem de utile cu care se laudă această combină frigorifică Samsung, ar fi sistemul inteligent de avertizare pentru ușă deschisă, sistemul Multi Flow și compresorul Invert Digital

În completare, putem adăuga ca și detalii tehnice, că vine proiectată cu un singur compresor, însă este foarte inteligent, are ca și agent de răcire R600a și se bucură de un nivel de zgomot extrem de redus, de doar 39 decibeli.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
  • Volum net total 310l
  • Afișaj LED
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Iluminare interioară cu LED
  • Sistem Multiflow
  • Compresor Inverter Digital
  • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.