Samsung RB31FERNDB – un aparat frigorific inedit, modern şi elegant, potrivit oricărei bucătării distinse

Combină frigorifică Samsung RB31FERNDB reprezintă produsul frigorific ideal în orice bucătărie modernă, indiferent de numărul membrilor familiei.

Se bucură de sistemul de răcire No Frost şi de afişare LED, având un volum brut de 331 de litrii şi un volum net de 310 litrii.

În stocul eMag un astfel de produs electrocasnic inedit se regăseşte la preţul excelent de 1.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design aparte, datorită exteriorului de culoare neagră. Are mânere incorporate şi uşi reversibile cu deschidere pe dreapta. Produsul are o greutate de 65Kg şi măsoară 185 x 59.5 x 66.8(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific se poate procura şi din gama de produse electrocasnice a celor de la Altex.

Imagini cu Samsung RB31FERNDB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al eficienţei energetice, avem de-a face cu un aparat din clasa A+, ce asigură un consum energetic de doar 299kWh/an.

Compartimentarea este realizată astfel, frigiderul în partea de sus şi congelatorul în partea de jos a aparatului. Începând cu frigiderul, are un volum net de 212l şi vine compus din: 3 rafturi din sticlă securizată, din 4 compartimente pe uşă, dintr-un compartiment pentru legume şi fructe şi dintr-un compartiment pentru unt şi brânzeturi.

Congelatorul, este şi el destul de încăpător, astfel vine cu un volum net de 98l, fiind alcătuit din 3 compartimente destul de mari.

Alte detalii tehnice, ar fii de specificat că beneficiază de sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, de agent de răcire R600a, de iluminare interioară pe LED şi are un nivel de zgomot de doar 39db.

Cu ajutorul unei soluţii de curăţare Fridge Care specială pentru aparate frigorifice, vei pastră mereu aparatul proaspăt şi igienizat.

În concluzie, combina frigorifică Samsung RB31FERNDB este un aparat frigorific modern, încăpător şi eficient, reprezentând modelul ideal în orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum brut total 331l
  • Volum net total 310l
  • Sistem de avertizare pentru uşa deschisă
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.