Samsung RB31FDRNDSA

După cum știm, Samsung concepe cele mai bune și performante gadget-uri, însă putem spune că excelează și la conceperea produselor electrocasnice. Așadar, astăzi vom discuta despre o combină frigorifică recent apărută pe piața electrocasnicelor, cu funcții numeroase și cu un design pe măsură.

Samsung RB31FDRNDSA prezintă un aspect modern, de culoare argintiu, astfel încât să se potrivească perfect oricărui stil de bucătărie.  Dimensiunile sunt destul de ok, de 185 x 59.5 x 66.8 cm, așadar poate fi montată oriunde, fără a ocupa foarte mult din spațiu.

Dispune de un volum net total de 308 litrii și unul brut total de 329 litrii. Este un model destul de economic, așadar are un consum de doar 297kWh/an, asta datorită clasei A+ de eficiență energetică și a singurului compressor cu invertor. Acest compresor inteligent rulează 5 cicluri pe bază nivelului de umiditate, astfel temperatura se va menține constantă, iar acesta va fi mai puțin utilizat.

Costul de achiziție al acestei combine frigorifice Samsung RB31FDRNDSA, este undeva în jur de 2.000lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, pentru un așa desing și o așa performanță.

IMAGINI CU Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul model prezintă deschiderea standard a ușii pe partea dreaptă, cu mâner incorporat, însă ai posibilitatea de a îți alege deschiderea ușii pe orice parte dorești, datorită ușii reversibile. Iluminarea din interior este una clară și economică, cu LED, iar afișajul din exterior este unul LED, pe care poți urmării temperatura și alte funcții.

Fiind un produs doi în unul, prezintă în partea de sus frgiderul iar în cea de jos congelatorul. Frigiderul are o capacitate de depozitare generoasă, de 210 litrii și vine compus din 3 rafturi încăpătoare din sticlă, 3 suporturi pe ușă și un compartiment spațios pentru fructe și legume. Tot aici, găsim și dispenserul de apă, foarte util și eficient pe timpul verii, cu dozare externă. În partea de jos, este proiectat congelatorul, cu o capacitate netă de 98 litrii. Prezintă 3 compartimente spațioase, iar sistemul de răcire al acestuia este No Frost, identic ca cel de la frigider.

Ca și detalii tehnice, pot spune că are o greutate de 65Kg, nivelul de zgomot este destul de redus, de doar 39 decibeli și vine echipat cu un singur compresor.

Alte funcții și sisteme de care dispune noua combină, ar mai fi și sistemul MultiFlow, sistemul de avertizare pentru ușă deschisă și Compresor Inverter Digital.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  •  Combină frigorifică
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
  • Sistem de răcire congelator NO FROST
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Iluminare interioară cu LED
  • Sistem Multiflow
  • Compresor Inverter Digital
  • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
  • Dispenser apă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.