Samsung RB29HSR2DWW/EF – combină frigorifică cu sistem de răcire NoFrost şi cu dezgheţare automată

Samsung RB29HSR2DWW/EF este o combină frigorifică inteligentă, ce se laudă cu sistem automat de dezgheţare, cu un volum generos de încărcare şi cu cost de achiziţie foarte avantajos.

Vorbim despre un produs electrocasnic necesar în orice locuinţă, ce beneficiază de sistem de răcire No Frost, atât la frigider, cât şi la congelator, având un volum brut total de 311l şi unul net total de 289l.

Ca şi preţ, după cum spuneam şi mai sus, este un model extrem accesibil, ce se poate achiziţiona de la eMag cu doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului şi al detaliilor tehnice, remarcă un exterior modern, pe un fond alb, cu mânere integrate, poziţionate orizontal. Beneficiază de uşi cu sistem reversibil, ce au deschidere pe partea dreapta. Construcţia pe deplin, măsoară standard 178 x 59.5 x 66.8(IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică Samsung o întâlnim şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Samsung RB29HSR2DWW/EF :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al eficienţei energetice, discutăm despre un model din clasa A+, ce garantează un consum energetic de doar 272kWh/an.

Noul produs deţine şi frigider, dar şi congelator, ambele compartimente fiind foarte încăpătoare. Frigiderul are o capacitate netă de încărcare de 213l, beneficiază de sistem de dezgheţare automat, fiind dotat cu: trei rafturi spaţioase din sticlă, trei suporturi poziţionate pe uşă şi un sertar generos pentru legume şi fructe.

Al doilea compartiment, congelatorul, are o capacitate de până la 76l, dispune de sistem de dezgheţare automat, se laudă cu un volum de congelare de până la 12Kg/24h şi cu trei sertare spaţioase.

Ca şi funcţii, se laudă cu sistemul sonor de avertizare pentru uşă deschisă, cu funcţia Multiflow, cu iluminare interioară pe LED, cu clasă climatică SN-N-ST-T, cu o autonomie de până la 20h fără curent şi cu un nivel de zgomot de numai 39db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF este un aparat electrocasnic accesibil, eficient şi economic, conceput pentru orice tip de familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire No Frost
  • Volum brut total 311l
  • Volum net total 289l
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.