Samsung RB29HSR2DWW EF – combină frigorifică încăpătoare, cu sistem de răcire No Frost

Samsung RB29HSR2DWW EF este o combină frigorifică din clasa energetică A+, economică şi inteligentă, capabilă să ofere un volum de încărcare generos.

Avem de-a face cu un aparat frigorific echipat cu sistem de răcire No Frost, atât la frigider cât şi la congelator, ce are un volum brut total de 311l şi unul net total de 289l.

Spre surprinderea mea, preţul de achiziţie este neaşteptat de avantajos, astfel produsul de faţă se poate achiziţiona cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat) din magazinul online eMag.

Este un model de culoare albă, ce prezintă mânere orizontale integrate, având deschiderea uşilor pe partea dreaptă. Ca şi dimensiuni, măsoară standard numai 178 x 59.5 x 66.8(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific în regăsim şi în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Samsung RB29HSR2DWW EF :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este o combină frigorifică spaţioasă, ce deţine atât frigider, cât şi congelator. Frigiderul beneficiază de sistem de dezgheţare automat, are o capacitate de 213l, fiind echipat cu 3 rafturi din sticlă, cu un compartiment pentru fructe şi legume şi cu 3 rafturi pe uşă.

La fel şi congelatorul, se bucură de sistem automat de dezgheţare, are un volum net de 76l, asigură o capacitate de congelare de până la 12kg, fiind dotat cu 3 sertare spaţioase.

Ar fi de specificat faptul că este un produs economic din punct de vedere energetic, asta datorită clasei A+, ce garantează un consum de numai 272kWh/an.

Deţine sistem de avertizare pentru uşă deschisă, funcţia Multiflow, clasă climatică SN-N-ST-T, are un nivel de zgomot de doar 39db, iar autonomia fără curent este de până la 20 de ore.

Concluzie :

În concluzie, Samsung RB29HSR2DWW EF este o combină frigorifică încăpătoare, economică şi accesibilă, ce se potriveşte perfect în orice bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire NO FROST
  • Volum net total 213l
  • A+
  • Alb
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.