Samsung RB29HSR2DSA/EF – combină frigorifică accesibilă, cu sistem de răcire Full NoFrost

Samsung RB29HSR2DSA/EF reprezintă o variantă avantajoasă de combină frigorifică, un produs electrocasnc bine organizat şi compartimentat, astfel încât să îmbine perfect plăcutul cu utilul. Este un aparat destinat bucătăriei, ce se integrează perfect în orice stil, datorită design-ului modern, de culoare argintie.

Excelează la capitolul performanţe de răcire, graţie sistemului Full NoFrost avansat. În ciuda faptului că nu vorbim despre cea mai încăpătoare combină frigorifică, preţul de achiziţie avantajos şi calităţile acesteia îi aduc un plus în faţă celorlalte produse de acest fel.

Are un volum net total de 289l, dintre care 213l sunt ai frigiderului, iar restul de 76l sunt ai congelatorului.

Ca şi preţ, avem de-a face cu un aparat frigorific foarte convenabil, astfel este disponibil la eMag la preţul de doar 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde printr-un aspect plăcut, elegant şi modern, de culoare argintie. Uşile sunt de tip reversibile, cu deschidere standard pe dreapta, având mânerele proiectate orizontal, de tip integrate. Tehnic vorbind, cântăreşte 66kg şi măsoară standard 178 x 59.5 x 66.4(IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică avantajoasă se regăseşte şi în stocul celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Samsung RB29HSR2DSA/EF :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul acesta parţine clasei energetice A+ şi înregistrează un consum energetic anual de aproximativ 272kWh.

Full NoFrost reprezină sistemul de răcire avansat, atât la frigider, cât şi la congelator. Funcţionează pe baza unor curenţi de aer reci, ce previn apariţia formării gheţii. În felul acesta, nivelul de umiditate va fi echilibrat, iar depunerile de gheaţă nu vor exista.

Frigiderul vine proiectat în partea superioară a combinei, beneficiază de sistem automat de dezgheţare, fiind format din: 4 rafturi din sticlă, 4 rafturi pe uşă şi dintr-un sertar generos, special pentru legume şi fructe. Unul dintre cele 4 rafturi din sticlă este de tip Easy Slide, respectiv glisant. Lucrul acesta permite glisarea raftului pentru a ajunge mai uşor la alimentele depozitate în partea din spate.

Congelatorul vine proiectat în partea inferioară a aparatului. La fel ca şi frigiderul, deţine sistem automat de dezgheţare, având o capacitate de congelare de până la 12kg/24h. Interiorul pune la dispoziţie 3 rafturi generoase.

În ceea ce o privesc funcţiile, se bucură de funcţia de super-congelare, de sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, de iluminare interioară pe LED-uri şi de agent de răcire R600a.

Este un produs electrocasnic foarte silenţios, asta datorită faptului că nivelul de zgomot ajunge undeva la doar 39 de decibeli.

Concluzie :

În concluzie, Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combină frigorifică avantajoasă ca şi preţ de achiziţie, un produs electrocasnic modern şi performant, ce garantează o depozitare optimă alimentelor de la interior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de răcire Full NoFrost
  • Clasa A+
  • Sistem antibacterian
  • Sistem dezgheţare automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.