Combină frigorifică Samsung RB29FSRNDWW

Cu toții ne dorim în bucătăriile noastre un frigider încăpător și util. De aceea, astăzi vom discuta despre un produs electrocasnic performant, semnat marca Samsung.

Noua combinムfrigorificムSamsung RB29FSRNDWW vine destul de pregătită să satisfacă toate pretențiile oricăruia dintre noi. Cu dimensiuni minimale, de 178 x 59.5 x 66.8 (IxLxA cm) poate fi așezat oriunde, fără grijă spațiului.

Deseori, spațiul din interior ne dă mare bătaie de cap atunci când dorim să luăm un aliment aflat în partea din spate a raftului. Așadar, cei de la Samsung s-au gândit foarte bine la acest aspect și au realizat acest model de combină frigorifică, cu rafturi glisante, construite pe balamale ce poți fi scoase cu ușurință.

Costul acestui frigider Samsung RB29FSRNDWW este în jur de 1.500lei(vezi prețul actualizat), destul de bun luând în considerare detaliile acestuia.

IMAGINI CU Combină frigorifică Samsung RB29FSRNDWW:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Această combină frigorifică de față, cu un volum net total de 290l, vine compusă din frigider și congelator. Frigiderul la rândul lui prezintă un compartiment pentru fructe și legume, 3 rafturi din sticlă , plus alte 3 suporturi atașate pe ușă. Volumul net al frigiderului este destul de încăpător de aproximativ 192l. Congelatorul și el este format din 3 compartimente, cu un volum net de 98l și o capacitate de congelare de 12Kg/24h.

În ciuda compresoarelor standard, care oferă doar două comenzi, pornit și oprit, compresorul cu inversor digital, folosit de cei de la Samsung execută 5 cicluri, pe fundamentul gradului de umiditate și a modelelor de utilizare. Altfel spus, se va reduce uzarea compresorului, pentru o viață mai îndelungată, zgomotul este păstrat la un grad minim, iar temperatura se va păstra invariabilă.
Și totodată, te vei bucura de facturi minime de energie electrică, grației clasei energetice din care face parte.

Luminozitatea din partea superioară a frigiderului, se datorează LED-ului excelent. Mult mai eficace decât un bec convențional, acest LED oferă o lumină puternică, clară și totodată consumul de energie electrică este mai redus.

Mulțumită tehnologiei revoluționare de la Samsung, No Frost, asigură o răcire uniformă, pentru a evita formarea zăpezii și a gheții și în plus de asta reduce cererile de energie electrică, ceea ce va duce la o rezistență îndelungată a sistemului de răcire. Așadar, de acum îți poți menține alimentele și răcoritoarele proaspete și reci.

O altă funcție interesantă ar fi Sistemul MultiFlow.  Acest sistem avanasat va distribui aerul pe mai multe căi, practic va exista una sau mai multe grile de aer în dreptul fiecărui raft. Astfel, temperatura se va păstra constantă pe fiecare compartiment.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Combină frigorifică
  • Sistem de racire frigider NO FROST
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Iluminare interioară cu LED
  • Sistem Multiflow
  • Compresor Inverter Digital

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.