Samsung RB29FSRNDSA

Cauți să îți achiziționezi o combină frigorifică modernă, economică și mult mai încăpătoare decât cea veche? Ei bine, în cazul acesta site-ul nostru îți recomandă noul model de combină frigorifică de la Samsung.

Samsung RB29FSRNDSA este un produs electrocasnic destul de eficient, compus din frigider și congelator, ambele destul de spațioase. Cu siguranță vei fi foarte mulțumit de noua combină frigorifică, deoarece prezintă o clasă energetică destul de bună, A+, astfel consumul de energie electrică va fi redus. Pe partea de aspect, vorbim despre un produs foarte elegant, cu detalii bine definite și cu dimensiuni destul de ok (178 x 59.5 x 66.8 IxLxA cm).

Costul de achiziție al acestei combine frigorifice Samsung RB29FSRNDSA este de doar 1.649lei (Vezi preț actualizat), un preț corect luând în considerare caracteristicile sale și nu în ultimul rând brand-ul renumit din care face parte.

IMAGINI CU Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar, discutăm deste o combină frigorifică de ultimă generație, formată din frigider și congelator. Frigiderul, atașat în partea de sus a combinei, prezintă un volum net de 192 de litri și vine format din 3 rafturi din sticlă, 4 suporturi pe ușă și un compartiment special pentru legume și fructe. Congelatorul este proiectat în partea de jos a frigiderului, având un volum net de 98 litrii și 3 compartimente spațioase destinat alimentelor congelate.

Modelul de față dispune de un volum net total de 290 litrii, ce vine din fabrică pe culoarea Argintiu, cu mâner încorporat și cu deschidere a ușii pe partea dreaptă. Însă, mulțumită ușii reversibile, îți poți modifica deschiderea ușii pe orice parte dorești.

Foarte economică, cu un consum anual de energie electrică de doar 272kWh/an, deloc zgomotoasă, cu un nivel de zgomot de doar 39 decibeli și cu o autonomie de 20 h, fără curent, este ideală în orice bucătărie.

Fiind o combină recent apărută, dispune și de câteva caracteristici interesante și utile, precum funcția de super-congerale, sistemul de avertizare pentru ușă deschisă, iluminare interioară cu LED, Sistem de răcire No Frost și Sistemul Multiflow.

În comparație cu compresoarele convenționale, care au doar două comenzi, pornit și oprit, Samsung prezintă noul compresor cu inversor digital, cu 5 cicluri, pe baza nivelului de umiditate și a gradului de utilizare. Așadar, temperatura va fi constantă, compresorul va dispune de o durabilitate mai mare, iar nivelul de zgomot va fi foarte redus.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combina frigorifica
  • Sistem de racire frigider NO FROST
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Usi reversibile
  • Functie super-congelare
  • Sistem de avertizare pentru usa deschisa
  • Sistem Multiflow
  • Compresor Inverter Digital
  • Iluminare interioara cu LED
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.