Samsung RB29FERNDSA

După cum știm cu toții, la ora actuală, Samsung este unul dintre cei mai mari producători de pe piața gadget-urilor, însă putem spune că excelează și pe partea de electrocasnice. Așadar, prezintă o gamă variată de produse electrocasnice, performante, cu desing modern și cu prețuri de top.

Ei bine, astăzi vom discuta despre combina frigorifică Samsung RB29FERNDSA, ce vine cu un volum brut de 311 litrii și cu o capacitate netă totală de 290 litrii. Prezintă un afișaj de tip LED și o clasă de eficiență energetică A+, grație consumului de doar 272kWh/an.

Noua combină frigorifică se face remarcată prin capacitate generoasă de depozitare, prin sistemul inteligent de răcire și nu în ultimul rând prin design-ul perfect definit.

Prețul de achiziționare al acestei combine frigorifice Samsung RB29FERNDSA la data de 25-01-2015 era de doar 1.649lei (Vezi preț actualizat), un preț execelent pot spune, pentru un așa produs electrocasnic de top.

IMAGINI CU Combina frigorifică Samsung RB29FERNDSA :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Capitolul răcire, se datorează pe deplin sistemului inteligent Full No Frost. Acesta, execută răcirea prin intermediul unor curenți de aer, Sistem Multiflow, astfel alimentele vor fi menținute în condiții optime pentru o perioadă îndelungată, temperatura se va păstra în permanență constantă, iar depunerile de gheață nu vor afecta congelatorul.

După cum spuneam, acest produs electrocasnic este compus din frigider și congelator, ambele extrem de încăpătoare. De început, o să discutăm despre frigider, care este situat în partea de sus a combinei. Acesta prezintă un sistem de răcire No Frost și o capacitate netă de 192 litrii. Vine construit din 3 rafuri spațioase, concepute din sticlă, un compartiment special pentru fructe/legume și încă 3 suporturi atașate pe ușă.

În partea inferioară a combinei este proiectat congelatorul, cu un volum net de 98 litrii și cu un sistem de răcire identic ca cel de la frigider, adică No Frost. Dispune de o capacitate de congelare de 12Kg/24h și de trei compartimente foarte încăpătoare.

Ca și detalii tehnice am putea spune că vine din fabrică pe culoarea argintiu, cu mâner incorporat și cu deschidere a ușii standard, pe partea dreaptă. Dimensiunile sunt destul de ok, de 178 x 59.5 x 66.8cm iar iluminarea interioară este de tip LED, fapt căruia se datorează consumul redus de energie electrică.

Prezintă mai multe funcții și sistem destul de interesante, precum funcția de super-congelare, sistemul de avertizare pentru ușă deschisă, sistem MultiFlow și Compresor Inverter Digital.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Combină frigorifică
 • Volum net total 290l
 • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
 • Afișaj LED
 • Clasă de eficiență energetică A+
 • Iluminare interioară cu LED
 • Funcție super-congelare
 • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
 • Sistem Multiflow
 • Compresor Inverter Digital
 • Clasă climatică SN-N-ST
Contra:
 • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.