Samsung RB29FDRNDSA

Astăzi vom discuta despre o combină frigorifică recent apărută pe piața electrocasnicelor, destul de încăpătoare, economică și foarte inteligentă.

Combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA prezintă un volum net total de 331 de litrii și un consum energetic de doar 281kWh/an, grație clasei energetice A+, din care face parte.
Modelul de față vine din fabrică pe culoarea Alb, cu mâner vertical și cu deschidere standard a ușilor pe partea dreaptă. Însă, având uși reversibile, poți modifica deschiderea ușilor pe orice parte dorești, foarte simplu și rapid.

Costul acestei combine frigorifice Samsung RB29FDRNDSA este de aproximativ 1.500lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de ok, ținând cont că vorbim despre un produs electrocasnic de marcă și totodată recent apărut.

IMAGINI CU Combină frigorifică Samsung RB29FDRNDSA :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar, această combină Samsung vine concepută din frigider și congelator, ambele la fel de spațioase. În partea de sus găsim frigiderul, cu sistem de dezghețare automat, ce are un volum net de 244l. Este format din 4 rafturi din sticlă încăpătoare, plus 7 suporturi pe ușă, 4 mici și 3 mari, un compartiment destinat brânzeturilor și un compartiment special pentru fructe și legume. În partea de jos este situat concelatorul, cu un volum net de 87l și cu sistem de dezghețare manual. Prezintă 3 compartimente extrem de încăpătoare și o capacitate de congelare de 5Kg/24h.

Mulțumită Active Fresh „€œBlueLight”, compartimentul destinat legumelor și fructelor va fi luminat și în același timp procesul de fotosinteză este menținut pe toată durata depozitării, astfel valoarea nutritivă și prospețimea produselor va fi ridicată .

Alte plusuri ale acestui model de produs electrocasnic, ar fi protecția antibacteriană pentru garnitura de etanșare și pentru mânerul ușii. Astfel, mânerul ușii este învelit într-un strat antibacterii, iar garnitura de etanșare montată pe ușii include aditivi speciali ce îndepărtează bacteriile.

Foarte bine gândit și foarte util este și dozatorul de apă. Conceput în mod special pentru verile călduroase, acest dozator de apă amplasat pe ușa combinei, răcește și dozează apă în exterior.

Nu degeaba este un model recent apărut, deoarece dispune de multe funcții interesante și utile, cum ar fi Voice recorder. Aceasta, prezintă un display integrat pe ușa frigiderului cu funcții multiple, de înregistrare și redare a mesajelor vocale, ceas și alarmă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem dezghețare frigider
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Termostat reglabil
  • „Blue Light” pentru cutie legume
  • Voice recorder
  • Protecție antibacteriană pentru mâner ușă și garnitură etanșare
  • Funcție super-congelare
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.