Samsung NV70K3370BS/OL – cuptor electric încorporabil, cu afişaj LED

Samsung NV70K3370BS/OL reprezintă o alegere interesantă şi avantajoasă, atunci când vine vorba despre achiziţionarea unui cuptor electric de tip încorporabil. Este un aparat modern de bucătărie, capabil să se integreze foarte uşor în orice stil, aducând odată cu acesta şi un plus de eleganţă locului.

Avem de-a face cu un model generos din punct de vedere al capacităţii de încărcare, aceasta fiind de până la 70l. Se alimentează electric, controlul este de tip mecanic, deţine ventilator cu convecţie, funcţia de Timer şi Grill, precum şi un afişaj elegant şi modern de tip LED.

Acest model NV70K3370BS/OL se poate achiziţiona online din magazinul de specialitate eMag, cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, după cum observăm beneficiază de o construcţie ultra modernă, de tip încorporabilă, de culoare negru/argintiu. Uşa cuptorului este concepută din sticlă, respectiv dintr-un geam de protecţie cu 3 straturi. În privinţa detaliilor tehnice, ar că măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.6 (I x L x A) cm, greutatea fiind de 38.8kg.

Acelaşi produs electrocasnic este disponibil şi la Altex.

Imagini cu Samsung NV70K3370BS/OL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranţă acest model reprezintă o adevărată bijuterie în bucătărie pentru mai toate gospodinele, atât din punct de vedere al design-ului modern, cât şi din punct de vedere al funcţiilor inteligente, ce simplifică modul de gătire.

La capitolul funcţii, noul cuptor electric Samsung este prevăzut cu funcţia de autocurăţare pirolitică, cu funcţia de convecţie cu aer fierbinte, cu funcţia de Grill cu suprafaţă mică şi mare, cu funcţia de încălzire inferioară, cu funcţia de încălzire superioară, cu funcţia de blocare acces copii, precum şi cu funcţia de iluminare interioară.

După cum observăm, panoul de control este situat în partea frontală a cuptorului, fiind alcătuit dintr-un afişaj LED şi din două butoane selectoarele. Ecranul modern oferă informaţii cu privire la funcţia setată, la temperatura interioară, precum şi la timpul rămas până la sfârşirea programului selectat.

Acest aparat multifuncţional deţine două ventilatoare cu convecţie, capabile să răspândească uniform căldura în tot interiorul cuptorului.

Autocurăţarea pirolitică, respectiv curăţarea cu aburi, are rolul de a arde eficient rezidurile şi grăsimile, lăsând în urmă interiorul emailat ceramic curat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung NV70K3370BS/OL este un cuptor încorporabil modern alimentat electric, capabil să se integreze perfect în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 70l
  • Modern
  • Timer
  • LED
  • Grill
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.