Samsung NV70K1340BS/OL – cuptor încorporabil electric cu autocurăţare catalitică

Samsung NV70K1340BS/OL reprezintă un cuptor electric de clasa medie, provenit din gama aparatelor electrocasnice de tip încorporabile. Este o variantă avantajoasă atât din punct de vedere al costului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al calităţii şi al specificaţiilor pe care de deţine.

Discutăm despre un model cu alimentare electrică din clasa A, ce deţine control mecanic. Are o capacitate generoasă de 70l şi Timer reprezentat de către un afişaj modern de tip LED.

Acest model NV70K1340BS/OL este comercializat online şi de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, prezintă un exterior modern cu finisaje elegante din inox. Este de culoare negru-argintiu, are o greutate de aproximativ 32kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.6 (I x L x A) cm. Uşa acestuia este prevăzută din sticlă termorezistentă, respectiv dintr-un geam de protecţie cu 3 straturi.

Imagini cu Samsung NV70K1340BS/OL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest cuptor încorporabil de la Samsung deţine alimentare electrică, elimină din start o serie de inconveniente des întâlnite la modelele cu alimentare pe gaz. Printre acesta se enumeră coacerile lente şi neuniforme, aprinderea deficitară, carantele de siguranţă şamd.

La capitolul funcţii şi programe, aparatului de faţă se dovedeşte a fi extrem de flexibil, deţinând următoarele: funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de ventilare, funcţia de Grill, funcţia de încălzire inferioară şi superioară, opţiunea de blocare acces copii şi funcţia de ceas.

Timer-ul permite presetarea timpului de gătit, având rolul de a opri şi de a anunţă acustic sfârşirea programului.

Grill-ul şi convecţia cu aer fierbinte oferă posibilitatea de găti corect noi şi gustoase specialităţi din carne.

Mulţumită opţiunii de blocare acces copii, cei mici nu vor putea accesa panoul de comandă al cuptorului.

Funcţia de autocurăţare catalitică are rolul de a absorbi în pereţii laterali toate rezidurile din timpul gătirii. Pereţii laterali sunt prevăzuţi cu panouri speciale, ce se pot curăţa şi schimba după o perioadă mai mare de tip.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung NV70K1340BS/OL este un cuptor electric de tip încorporabil performant şi modern, echipat cu noi funcţii şi opţiuni avansate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Cu Grill şi Timer
  • LED
  • Modern
  • Autocurăţare catalitică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.