Samsung NA64H3010AS – plită încorporabilă din inox, cu mod de siguranţă al flăcării

Samsung NA64H3010AS este o plită încorporabilă nouă, cu un aspect deosebit din inox, ce se integrează excelent în orice tip de amenajări. Este un aparat electrocasnic de bucătărie, provenit din gama încorporabilelor, comercializat la un preţ de achiziţie apreciabil.

Koreenii au proiectat-o cu alimentare cu gaz şi cu aprindere electrică integrată. Dispune de 4 arzătoare de dimensiuni diferite, cu butoane de control individuale, poziţionate în partea frontală a plitei.

Acest model NA64H3010AŞ este disponibil în magazinul online eMag, la preţul avantajos de 829 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, remarcăm o construcţie modernă integrală din inox, ce se integrează perfect în orice stil. Are o greutate de aproximativ 11kg şi măsoară standard 5 x 60 x 51 (IxLxA) cm. Este de subliniat faptul că este prevăzută cu duze pentru GPL, asta în cazul celor care nu beneficiază de elimentare curentă cu gaz, folosind ca şi alternativă butelii de gaz.

Noua plită se poate procura online şi din ofertele celor de la Cel, Flanco sau evoMag.

Imagini cu Samsung NA64H3010AS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, această plită din inox de tip încorporabilă de la Samsung vine dotată cu 4 arzătoare: unul mic, unul normal şi două mari. Poziţionarea acestorea este realizată astfel: cel mic în stânga-faţă, cel normal în dreapta-faţă, iar cele două mari în stânga şi dreapta-spate.

Ca şi putere dezvoltată, în total ajung la 9.6kW. Cel mic dezvoltă o putere de 1kW, cel normal o putere de 2kW, iar cele două mari o putere de 3.3kW fiecare.

Deasupra celor 4, sunt poziţionate două gratere calitative şi solide din fontă. Pe lângă faptul că oferă o bună stabilitate vaselor de gătit, permite mutarea acestora prin glisare. Amebele gratere sunt extrem de uşor de curăţat, fie în maşina e spălat vase, fie sub jet de apă.

În partea frontală a plitei, observăm sigla brand-ului şi cele 4 butoane de control, pentru fiecare arzător în parte. Acestea sunt prevăzute cu aprindere integrată, lucru ce facilitează începerea procesului de gătit.

Sistemul de siguranţă al flăcării are rolul de a monitoriza activitatea plitei, iar în cazul stingerii accidentale a flăcării, acesta opreşte automat alimentarea cu gaz.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung NA64H3010AS reprezintă o plită încorporabilă din inox, cu aprindere electrică şi cu alimentare cu gaz. Datorită construcţiei sale moderne, se integrează fără probleme în stilul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • Alimentare cu gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.