Samsung NA64H3000AK/EO – plită încorporabilă modernă din sticlă neagră, de 8kW putere

Samsung NA64H3000AK/EO este o plită modernă şi calitativă cu tip de instalare integrat. Reprezintă cea mai puternică plită încorporabilă din clasa sa, dezvoltând o putere totală de 8kW. Construcţia modernă din sticlă neagră o integrează extrem de uşor în stilul oricărui decor de bucararie.

Aşadar, avem de-a face cu un produs electrocasnic de bucătărie echipat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Este un model cu aprindere electrică de la buton, ce se alimentează cu gaz.

Acest model NA64H3000AK/EO poate fi achiziţionat şi online din stocul eMag, cu preţul de 770 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă neaşteptat de bine. Totul se datorează suprafeţei netede din sticlă neagră securizată. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 5 x 60 x 52 (IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 16kg.

Aceeaşi variantă este disponibilă şi în magazinele de specialitate Cel şi evoMag.

Imagini cu Samsung NA64H3000AK/EO:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest nou model din gama Samsung Gas Cooktop cu 4 arzătoare garantează o putere totală impresionantă de până la 8kW. Aşa cum am spus şi mai sus, reprezintă cel mai puternic model din gama de faţă.

Cele patru arzătoare de dimensiuni diferite sunt: unul mare, unul mic şi două normale. Acestea vin poziţionate în felul următor: cel mare în partea din stânga spate, cel mic în partea din stânga faţă, iar cele două normale în partea din dreapta faţă şi spate.

Peste toate cele patru zone de gătit sunt proiectate grătare calitative din fontă. Construcţia interesantă a acestora permit glisarea vaselor fără a mai le ridică, garând totodată o bună stabilitate.

Printre ele 4 arzătoare se enumeră şi unul Heating Element Power, respectiv Rapid. Acesta este capabil să furnizeze individual o putere de până la 3kW.

În partea din faţă a plitei sunt poziţionate cele patru butoane de control rotative argintii, precum şi sigla brand-ului consacrat Samsung.

Concluzie:

În concluzie, Samsung NA64H3000AK/EO reprezintă o plită încorporabilă puternică, modernă şi avantajoasă, ce asigură un mod de gătit sigur şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Aprindere electrică
  • Sticlă neagră
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.