Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU – aparat de aer condiționat inteligent cu 12.000BTU

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU se dovedește a fi una dintre cele mai recente modele lansate pe piață, ce a reușit să adune un număr considerabil de vânzări într-un timp foarte scurt. Este un aparat de aer condiționat standard  cu sistem de montare pe perete, ce reușește să asigure în orice situație un mediu confortabil și plăcut.

Se laudă cu o capacitate generală de răcire/încălzire de 12.000 BTU, capacitate ce îi permite să garanteze un climat favorabil pentru o suprafață acoperită de până la 35m2.

Ca și preț de cumpărare, poate fi achiziționat online din magazinul de specialitate eMag cu doar 1.899 de lei (vezi preț actualizat).

La capitolul design, observăm un aspect clasic pe un fond de culoare albă, foarte ușor de integrat în decorul oricărei locuințe. Tehnic vorbind, unitatea internă cântărește în jur de 8kg și măsoară 820 x 215 x 285 (L x l x H) mm, iar cea externă este de 22.5kg și măsoară 660 x 242 x 475 (L x l x H) mm.

Produsul de față se poate procura online și din ofertele celor de la Cel, Flanco și EvoMag.

Imagini cu Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere a temperaturii de operare, minima la răcire este de -10 grade C și maxims de 24 grade C, iar cea la încălzire de -15 grade C și 46 grade C.

Pe partea de zgomot înregistrat, la interior se atinge o maximă de 42dB și o minimă de 21dB, pe când la exterior maxima atinsă este de doar 48dB.

Mulțumită clasei de eficiență energetică A++, consumul nominal la răcire este de 1220W și de 950W la încălzire, capacitatea nominală a ambelor fiind de 3500W.

Tot aici, ar mai fi de menționat coeficientul de randament sezonier, unde la răcire SEER este de 6.1 și SCOP de 3.8, iar la încălzire EER este de 2.87 și COP de 3.68.

Beneficiază de filtru antibacterian, de filtru anti-alergic, dar și de filtru cu auto-curățare. Deține compresor digital Inverter 8-POLE, ventilator cu 5 trepte, cât și agent de răcire R32.

Ca și funcții, vine echipat cu funcția de dezumidificare (1.5l/h), cu funcția de răcire/încălzire, cu funcția de ventilație, funcția auto, cu funcția restart, cu funcția Fast Cool, cu funcția de auto-curățare, cu funcția de control din telecomanda, cu funcția 2 Step Cooling, cu funcția Good Sleep, funcția Comfort  Cool, cu funcția Quiet șamd.

Concluzie:

Concluzionand, Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU se dovedește a fi un aparat electrocasnic de climatizare de calitate bună, cu funcții numeroase și cu un aspect plăcut modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • 5 trepte de ventilare
  • Clasa A++
  • Compresor Inveter
Contra:
  • Fără kit de instalare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.