Samsung LT32E310EW – un televizor modern şi avantajos, cu rezoluţie Full HD

Televizorul Samsung LT32E310EW este noul model al anului acesta, un dispozitiv fără funcţii şi tehnologii smart, însă beneficiază de funcţia de monitor.

Noul LED vine dotat cu tuner digital DVB-T/C, cu player multimedia integrat, fiind compatibil VESA 200 x 200mm. Are o putere de consum de doar 69W, un Tv economic, ce poate fii ideal în bucătărie sau în dormitorele mai mici.

Cât despre cost, se pare a fii un non Smart Tv foarte accesbil, aşadar se poate procura din oferta magazinului eMag, cu numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-un aspect distins, alcătuit din finisaje şi elemente moderne. Odată cu noul televizor, la pachet vine şi un suport elegant, pe care va sta montat device-ul. Împreună, cântăresc numai 5.4Kg şi măsoară doar 721.4 x 467 x 154.7(W x H x D) mm.

Acest non Smart Tv Samsung se poate achiziţiona şi din oferta magazinului Altex.

Imagini cu Samsung LT32E310EW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa calităţii video, dispune de un display de 81 de centimetrii, cu format Full HD, având o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli. Beneficiază de un timp scurt de răspuns, de numai 5ms, de o luminozitate de 300cd/mp, de un aspect de imagine de 16:9 şi de un unghi de vizibilitate de 178/178grade.

Pot spune că se prezintă destul de bine şi din punct de vedere audio, astfel vine echipat cu un sistem audio de 20W, ce redă un sunet clar, stereo şi puternic.

Cât despre conectivitate, se laudă cu două porturi USB 2.0, cu două porturi HDMI, cu intrare video composite, intrare PC, D-SUB, Slot CI+, minijack căşti, Scart, intrare component şi ieşire audio digitală optică.

Aşa cum spus, modelul de faţă este unul compatibil Vesa, astfel poate fii montat pe perete, cu ajutorul unui suport Tv SP22T (23”-42”), de tip reglabil.

Acestea fiind spuse, Samsung LT32E310EW este un televizor atractiv, cu trăsături distinse, ce reprezintă varianta perfectă pentru orice locuinţă modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 81cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.