Samsung LT28E310EW – un televizor ieftin și atractiv, ideal pentru un dormitor mai mic sau pentru bucătărie

Samsung LT28E310EW este un LED al anului 2015, un non Smart Tv recent apărut pe piața televizoarele, care se pare că deja a reușit să fie la mare căutare și vânzare.

Este un televizor atractiv, fără funcții smart, ce oferă posibilitatea de a fi folosit și pe post de monitor. Are o diagonală de 68 de centimetrii și o putere consumată de numai 44W. Este un model perfect pentru dormitoarele mai mici, sau ba chiar pentru bucătărie.

În ciuda specificațiilor sale și al aspectului deosebit, prețul de achiziționare este de numai 999 de lei (vezi preț actualizat).

Cât despre aspect, prezintă compatibilitate VESA 100 x 100, are o greutate de numai 4.4Kg și măsoară cu tot cu suportul elegant din dotare doar 643.4 x 430.8 x 151.1 (W x H x D) mm.

Același non Smart Tv Samsung, îl întâlnim și în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Samsung LT28E310EW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, avem de-a face cu un device al anului 2015, ce vine echipat cu un display de 68 de centimetrii. Ca și specificații ale ecranului, ar fii de spus că are o luminozitate de 300 cd/mp, un timp de răspuns de doar 5ms, un aspect al imaginilor de 16:9 și un unghi de vizibilitate larg, de 178/178 de grade.

Din punct de vedere audio, vine dotat cu două difuzoare stereo, de 2 x 5 W, ce asigură un sunet puternic, clar și fără distorsiuni.

Se bucură de o listă numeroasă de conectori, precum două porturi HDMI, minijack căști, intrare Scart, intrare component, intrare video composite, intrare USB 2.0, intrare PC, ieșire audio digitală optică și Slot CI+. Ar mai fii de spus, că dispune și de player multimedia integrat și de tuner digital DVB-T/C.

Pentru a vă bucura de mai mult spațiu și totodată de o vizualizare mai bună, ideal este un suport TV de perete A+ SPB221, reglabil, de 13″-42″, pe Negru.

În concluzie, Samsung LT28E310EW este televizor de calitate, cu un aspect plăcut, ce se laudă cu un preț de achiziție extrem de avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non- Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 68cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.