Samsung LT24E390EW – un non Smart Tv din gama 2015, accesibil și modern

Un alt televizor ce nu deține funcții smart este și noul Samsung LT24E390EW, un model al acestui an, ce a reușit să aducă un număr considerabil de vânzări, într-un timp foart scurt.

Vorbim despre un LED non smart, cu diagonala de 59 de centimetrii, ce asigură un format Full HD, ideal pentru orice locuință modernă, în situația în care nu se doresc funcții și specificații inteligente din partea acestuia.

Ținând cont că nu vorbim despre un Smart Tv, prețul este unul foarte accesibil și avantajos, astfel cei de la eMag îl comercializează cu numai 799 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, aveam de-a face cu un model compatibil VESA 75 x 75, cu o putere de consum de numai 35W. La pachet device-ul vine cu un suport elegant, care împreună cu acesta cântărește numai 4.2Kg și măsoară doar 616 x 402 x 138(W x H x D) mm

Același non Smart Tv Samsung îl regăsim și în gama de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Samsung LT24E390EW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, la nivel video ne încântă cu un LCD de 59 de centimetrii, ce se laudă cu rezoluție Full HD, la 1920 x 1080pix. Cât despre specificații, beneficiază de aspect imagine de 16:9, de unghi de vizibilitate de 178/178, de timp de răspuns de doat 5ms și de caracteristica avansată de imagine Mega Contrast.

Nici la nivel audio nu se descurcă mai rău, ba din contră, se evidențiază printr-o linie audio stereo, destul de puternică, respectiv de 2 x 5W.

Conectivitatea are la bază o serie diversificată de conectori, precum: HDMI x 2, USB 2.0, Scart, Minijack căști, intrare component, intrare video composite, intrare PC și Slot CI+.

În cazul în care dorești o vizibilitate mult mai bună, poți opta la un suport Tv de perete A+ model SPB221, de tip reglabil, de 13” -€“ 42”, de culoare neagră.

În concluzie, Samsung LT24E390EW este un televizor fără funcți smart, ce prezintă un aspect modern și o diagonală destul de generoasă, ce poate fii achiziționat la un preț de promoție.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 59cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.