Samsung LT24E310EW – televizor modern şi accesibil din gama 2016

Samsung LT24E310EW este un televizor clasic şi modern din gama anului 2016, remarcat printr-un raport cost-calitate apreciabil. Reprezintă un dispozitiv decent din punct de vedere al specificaţiilor, conceput în mod special pentru încăperile nu foarte spaţioase, precum şi pentru utilizatorii mai puţin pretenţioşi când vine vorba de tehnologie.

În ciuda faptul că este un televizor fără funcţii şi caracteristici smart, oferă posibilitarea redării conţinutului multimedia preferat, recepţionarea canalelor Tv în format Digital/HD, precum şi funcţia de monitor.

Acest model LT24E310EW este deja prezent în stocul celor de la eMag, comercializat cu preţul online de numai 689 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, deţine o construcţie modernă cu finisaje plăcute şi elegante. Este integral de culoare neagră, are o putere consumată de 35W, cântăreşte doar 3.96kg şi măsoară standard 561.1 x 340 x 52.3 (W x H x D) mm, respectiv 561.1 x 376.1 x 123.3 (W x H x D) mm cu stand.

Este de reţinut faptul că datorită compatibilităţii Vesa de 75 x 75mm dispozitivul de faţă poate fi montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv potrivit.

Acelaşi televizor avantajos poate fi achiziţionat şi online de la evoMag.

Imagini cu Samsung LT24E310EW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei de la Samsung au echipat noul dispozitiv cu un ecran High Definition de 59 de centimetrii în diagoanală. Are un contrast nativ de 3000:1, o intensitate luminoasă de 250cd/mp, un Mega contrast, un timp de răspuns de 8ms, unghiuri de vizibilitate excelente (178 / 178 grade), precum şi un aspect de imagine de 16:9.

Ar mai fi de spus că beneficiază de caracteristică superioară de imagine Digital Clean View şi că asigură o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768p.

Pe partea de sunet, integrează un sistem audio stereo de maxim 10W putere. La baza calităţii sunetului stau cele două caracteristici de sunet avansate, precum Dolby Digital + şi DTS.

La capitolul conectivitate, înglobează două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare antenă, o intrare component, o intrare video composite, o ieşire audio digitală optică, CI+ Slot, RF In, Minijack căşti, Tuner Digital, Media Player USB şi Redare video.

CI+ Slot împreună cu Tuner-ul digital DVB-C/T2 au rolul de a recepta conţinutul Tv în format Digital sau HD, înlocuind excelent clasicul decodor extern.

Mulţumită Media Player-ului USB, dispozitivul de faţă poate redă orice tip de fişier multimedia preferat (foto/video/audio) direct de pe HDD extern sau Stick de memorie USB.

Cât despre caracteristicile speciale, ar fi de enumerat următoarele: Picture and Picture, Auto Oprire, ConnectShare şi Teletex.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung LT24E310EW reprezintă un televizor LED accesibil şi modern de generaţie nouă, foarte uşor de integrat în stilul oricărei locuinţe.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 59cm
  • Modern
  • 2016
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.