Samsung LT24D390EW/EN

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Samsung LT24D390EW/EN este un televizor foarte accesibil ca preț, un model 2in1, ce poate fi utilizat și pe post de monitor.

Este un produs conceput de o marcă consacrată, ce se află la mare căutare pe piața electronicelor, fiind printre cele mai vândute televizoare cu funcții de monitor, datorită prețului său excelent.

Prezintă o serie de caracteristici decente, astfel încât să te bucuri de o calitate bună a imaginilor și a sunetului redat.

Acestea fiind spuse, modelul de față este ideal în cazul în care dorești să îți achiziționezi un televizor cu funcții de monitor, regăsindu-se la un preț excepțional de doar 749lei (Vezi preț actualizat).

Am putea spune că impresionează printr-un design modern, cu finisaje elegante, având o ramă ultra subțire. Prezintă un aspect compact, cu trăsături slim de 547.8 x 422.9 x 209.8 mm și o greutate de doar 3.9Kg.

Imagini cu Samsung LT24D390EW/EN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Produsul de față este un non Smart Tv, de tip LED, ce poate fi folosit extrem de bine și pe post de monitor. Se laudă cu un display destul de bun,  cu diagonala de 59cm, având un aspect al imaginilor de 16:9, o luminozitate de 250cd/mp, un constrast de 1000:1, un timp de răspuns foarte scurt de doar 5ms, un unghi de vizibilitate foarte bun de 178/178grade și un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli.

Excelează și la capitolul audio, având la bază două difuzoare stereo, destul de puternice, de 2 x 5W. Ca de aici să rezulte un sunet ireproșabil, cele două difuzoare au la bază o serie de caracteristici avansate de sunet, ce îmbunătățesc calitatea audio, precum DTS Premium Sound 5.1, Dolby Digital Pulse, Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Nivelul de conectivitate se laudă cu o serie de porturi extrem de interesante și de eficiente, ca: o intrare video composite, două porturi HDMI, o intrare Scart, RF In, o intrare component, D-SUB, Slot CI+ și o intrare PC.

Alte caracteristici special de care se bucură acest televizor Samsung, ar fi Anynet+ (HDMI-CEC), EPG, Sports Mode, Teletext (TTX) și ConnectShare USB 2.0.

În concluzie, Samsung LT24D390EW/EN este un produs cu funcție dublă, ce prezintă un aspect ultra modern și un preț incredibil de mic.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • Diagonala de 59cm
  • Tuner digital
  • Full HD
Contra:
  • Nu este Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.