LED Samsung LT22D390EW

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Dorești să îți înlocuiești vechiul televizor cu unul nou, nu foarte performant și la un preț de promoție? Ei bine, cei de la Samsung s-au gândit să realizeze un televizor cu specificații modeste, elegant, economic, ce poate fi folosit chiar și pe post de monitor.

Prețul acestui LED Samsung la data de 5-11-2014 era de doar 650lei (vezi preț actualizat), un preț excelent pot spune în urma unui raport preț-performanță.

Noul LED Samsung LT22D390EW este un televizor util și perfect pentru cei ce nu își doresc o performanță foarte mare de la acesta. În ciuda prețuluimic  și acest model dispune de câteva specificații destul de interesante și de un consum redus de energie, de doar 21W, ce se datorează diagonalei modeste.

Imagini cu Samsung LT22D390EW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, bucură-te de imagini clare, viu colorate pe ecranul de 54cm, cu o rezoluție de 1920×1080 și cu o luminozitate de 250cd/mp. Alte caracteristici avansate ale acestui display, ar mai fi aspectul imaginii de 16:9, contrastul nativ de 1000:1 și unghiul de vizibilitate de 178/178 .

Pe partea audio pot spune că se descurcă destul de bine, redând prin cele două difuzoare integrate de 2x5W, un sunet incredibil, nedistorsionat. Această calitate ireproșabilă a sunetului se mai datorează și specificațiilor superioare de sunet, precum DTS Premium Sound 5.1, Dolby Digital Pulse, DTS Studio Sound și Dolby Digital Plus.

Ca și conectivitate vei beneficia de mai multe conexiuni utile precum D-SUB(15 pini), două porturi HDMI, o intrare SCART, RF in, o intrare video composite, o intrare component și Slot CI+.

Foarte ușor, cu o greutate de doar 3.57Kg și cu dimensiuni normale de 514.2 x 326 x 45.4 mm fără picior și 514.2 x 406.6 x 184.9 mm cu picior, poate fi așezat oriunde dorești cu ușurință, pe suportul elegant al acestuia ori pe un alt suport Tv de perete reglabil.

Câteva plusuri ale acestui LED Samsung LT22D390EW ar mai fi și Modul Sport, EPG, Anynet+(HDMI-CEC), Teletext și nu în ultimul rând Connect Share USB 2.0 .

Așadar, în concluzie pot spune că este un model de televizor foarte bun, ce poate fi folosit și ca monitor, economic și la un preț excelent.

Opinii pro și contra:

Pro:

  • LED
  • diagonala de 55cm
  • Full HD
  • Tuner digital
  • Design modern

Contra:

  • Nu este Smart TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.