Samsung I9301 Galaxy S3 Neo

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un alt telefon mobil al brand-ului Samsung, a debutat de curând pe piața smartphone-urilor din India, fiind considerat un device extrem de accesibil. Samsung I9301 Galaxy S3 Neo este o versiune mai îmbunătățită a lui S3, un smartphone cu care renumitul brand a făcut istorie acum ceva vreme.

Samsung a încercat și se pare că a reușit să îmbunătățească acest device, astfel încât să rămână de actualitate și în același timp să bucure utilizatorii de un smartphone cu un preț foarte atractiv. S3 Neo vine conceput să ruleze Android KitKat 4.4.2, cu interfață actualizată TouchWiz. În fond, acest sistem de operare oferă stabilitate și un multitasking mult mai rapid.

Un astfel de terminal Samsung se comercializează la prețul de numai 799lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, pentru un astfel de smartphone de ultima generație.

Cât despreț aspect, pot spune că se aseamănă foarte mult cu fratele său S3, oferind aceleași finisaje și linii moderne. Carcasa este construită din policarbonat, un material flexibil și extrem de ușor, oferind rezistență și calitate superioară. Modelul de față este unul pe culoarea alb, ce prezintă o grosime de numai 8.6mm și o greutate de doar 133 de grame.

Dispozitivul de față se poate achiziționa și din promoția magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung I9301 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este proiectat cu un ecran de 4.8inch, ce are la bază tehnologia avansată Super Amoled. Conținutul oferit va fi reprodus la o rezoluție HD de 1280 x 720pixeli, în 16 milioane de culori.

La interior, Samsung a ales să echipeze noul device cu un procesor Qualcomm MSM8228 Snapdragon Quad Core, ce tactează la 1.4GHz. Asigură rularea excelentă a tuturor aplicațiilor, chiar și a celor mai complexe, fără a întâmpina vreo problemă.

Acestui procesor i se alătură o capacitate de memorie RAM de 1.5Gb și 16Gb de memorie flash, ce poate fi dezvoltată prin opțiunea unui card de memorie de maxim 64Gb.

Sunt puse la dispoziție două camera foto-video, una secundară de 2Mp și una principală de 8Mp, ce vine echipată cu Blitz LED și cu autofocus.

Acumulatorul din dotare este unul destul de ok, de tip Li-Ion, având o capacitate de 2100mAh. Acest acumulator asigură o durată de așteptare în rețeaua 2G de până la 900 de ore.

Este un device extrem de bine pregătit, fiind echiapt cu următorii senzori: Senzor pentru lumină ambientală (RGB), Accelerometru, Giroscop și senzorul geomagnetic.

În conzluzie, dacă îți dorești un telefon mobil smart, cu un nivel ridicat de performanțe și cu un design foarte atrăgător, Samsung I9301 Galaxy S3 Neo este smartphone-ul ideal.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor Quad Core de 1.4GHz
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
  • Diagonala ecran 4.8inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.