Samsung I9195 – Galaxy S4 Mini

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  De multe ori brand-ul are un impact decisiv asupra cumpărării unui produs, iar producătorul Samsung a reușit să devină un brand recunoscut în toată lumea, fiind în topul producătorilor de gadget-uri. Galaxy, este o serie cu care acest brand corean a dat lovitura pe piața smartphone-urilor, având vânzări considerabile de dispozitive.

Ei bine, astăzi o să discutăm despre un smartphone din seria Galaxy, un device extrem de atractiv și atrăgător, cu un nivel ridicat de performanțe și cu un cost de achiziție destul de bun.

Samsung I9195 – Galaxy S4 Mini este variantă mai mică al lui Samsung I9515 Galaxy S4, o variantă mai accesibilă ca și preț, însă cu foarte multe funcții smart și cu un design foarte aspectuos.

După cum spuneam, se bucură de un preț foarte atrăgător, respectiv se comercializează la numai 799lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru astfel de funcții și specificații inteligente.

Ca și design, se bucură de finisaje foarte bine definite, fiind realizat din materiale extrem de calitative. Modelul de față se regăsește pe diferite culori (White, Black și Black Edition), având o grosime de numai 8.9mm și o greutate de doar 109 grame.

Se poate achiziționa același smartphone Samsung și din oferta magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini Samsung I9195 :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Calitatea excelentă a imaginilor reproduse este asigurată de către un display Super AMOLED HD, de 4.3inch. Conținutul va fi redat la o rezoluție de 540 x 960pix, în 16M de culori.

Acest S4 mini vine proiectat să utilizeze sistemul de operare Android cu interfața v4.2 Jelly Bean Plus. Este un sistem foarte rapid și stabil, ce oferă o utilizare extrem de fluidă.

La interior, găsim un procesor Dual Krait, ce rulează la 1.7GHz. Alături de acesta găsim o capacitate de memorie RAM de 1.5Gb și o capacitate de memorie de stocare de 8Gb (extensibilă până la 64Gb).

Nu se descurcă rău nici pe partea de foto-video, astfel vine echipat cu o cameră principală de 8Mpx și cu o cameră secundată de 1.9Mpx. Beneficiază de Auto Focus și de Bliț LED integrat. Așadar, mulțumită acestora vei avea ocazia de a realiza cele mai reușite capturi de până acum.

Datorită acumulatoruli de 1900mAh, te vei bucura de o durată de până la 12 ore de convorbire în 2G și de până la 300 de ore în regim de așteptare.

În concluzie, dacă vrei calitate și performanță de la device-ul tău, Galaxy S4 Mini este smartphone-ul ideal, ce se achiziționează la un preț foarte atrăgător.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean Plus)
  • Diagonala ecran de 4.3inch
  • Procesor Dual Krait de 1.7GHz
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.