Samsung I9060i Galaxy Grand Neo Plus

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un nou telefon mobil smart a fost lansat la noi în țară la începutul acestui an, un smartphone marca Samsung din gama entry-level. Samsung I9060i Galaxy Grand Neo Plus este un device cu configurare Dual SIM, fiind compatibil cu rețelele 2G și 3G.

Acest Grand Neo Plus este proiectat să utilizeze ca și sistem de operare Android, cu interfață 4.4KitKat. Este un sistem stabil și rapid indiferent de activitatea la care este supus.

Un astfel de smartphone cu un ecran extrem de generos se poate achiziționa la prețul de numai 599lei (Vezi preț actualizat), un preț avantajos pot spune, pentru cei ce își doresc calitate și performanță din partea unui telefon mobil.

Aspectul device-ului este conceput după design-ul modelului Galaxy S5, având aceleași finisaje și definiri. Rama cromată ce înconjoară ecranul imens oferă o eleganță extraordinară, întorcând multe priviri la apariția acestuia. Manevrabilitatea acestui Galaxy Grand Neo este destul de bună, cântărind în jur de 160 de grame și măsurând o grosime de numai 9.5mm.

Tot acest telefon mobil smart se poate procura și din magazinul online Flanco.

Imagini cu Samsung I9060i :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Afișajul generos al acestui telefon Samsung, este asigurat de către un ecran de 5inch, de tip TFT, reproducând conținutul în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 480 x 800pixeli. Ca și dezavantaje ale acestui display TFT, ar fi că vizibilitatea în lumină nu mai este așa de bună, iar unghiurile de vizualizare sunt ceva mai reduse.

Performanțele hardware clasează device-ul în gama entry-level, fiind echipat cu un procesor Quad-Core rulat la 1.2GHz. Este un procesor destul de ok pentru a vizualiza video, pentru a naviga pe Web și pentru a încerca jocurile ce nu necesită o grafică așa de mare.

Alături de acesta, îi este o capacitate de memorie RAM de 1Gb și o capacitate de stocare de 8Gb, o capacitate ce poate fi dezvoltată până la 64Gb.

Nu am putea spune că excelează la nivelul foto-video, însă nici foarte rău nu se descurcă, fiind utilat cu o cameră secundară de numai 2Mp și cu una principală de 5Mp, alături de care îi stă un Bliț LED integrat.

Un punct forte al acestui Grand Neo ar fi acumulatorul de 2100mAh, de tip Li-Ion. Acesta baterie promite să asigure o autonomie în regim de convorbire de până la 11h neîntrerupt.

În concluzie, dacă îți dorești calitate și un nivel mediu de performanță de la un telefon mobil smart, acest Samsung I9060i Galaxy Grand Neo Plus reprezintă varianta cea mai avantajoasă la ora actuală de pe piața smartphone-urilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Quad-Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala ecran 5inch
  • Dual SIM
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.