Samsung I8200 Galaxy S3 Mini Value Edition

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung I8200 Galaxy S3 Mini este o variată mai mică a telefonului Samsung Galaxy S3, ce se comercializează la un preț ceva mai redus, fiind accesibil pentru toți cei ce își doresc un Smartphone de calitate.

Este un telefon Smart, ce se bucură de o serie numeroasă de funcții excelente, ce folosește ca sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean), astfel încât să ofere un nivel ridicat de performanță.

Smartphone-ul de față vine la un preț excelent, de doar 499lei (Vezi preț actualizat), un preț bun pentru un așa gadget atractiv.

La capitolul design, prezintă finisaje elegante, fiind dimensionat perfect, astfel încât să fie ușor de purtat și de utilizat. Are o greutate de 112g și măsoară doar 63 x 121.6 x 9.9mm. Vis-a-vis de fratele său mai mare Samsung Galaxy S3, modelul de față este ceva mai mic, însă puțin mai gros.

Imagini cu Samsung I8200 Galaxy S3 Mini :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Galaxy S3 Mini vine echipat cu un procesor Dual Core Cortex A9, ce tactează la o frecvență de 1.2GHz. Beneficiază de 1Gb memorie RAM și de 8Gb memorie internă, ce poate fi extinsă până la 32Gb, prin achiziționarea unui card de memorie Micro SD.

Reproducerea conținutului va fi asigurată de către ecranul Super AMOLED, de 4.0inch. Conținutul va fi redat în 16 milioane de culori, la o densitate de 233PPI și la rezoluție de 480 x 800pixeli.

La nivel de conectivitate, vine echipat cu un port Jack de 3.5mm, cu GPRS, un port micro USB v2.0 și cu tehnologiile Bluetooth v4.0 și Wireless.

Nici la capitolul foto-video nu se descurcă mai rău, ba din contră, beneficiază de două camere excelente. Așadar, camera principală este de 5.0Mp, cu o rezoluție de 2592 x 1944p, cu Blitz LED inclus, iar camera secundară este de 0.3Mp, cu o rezoluție de 1280 x 720p.

Durata extinsă de viață este asigurată de o baterie Li-Ion, de 1500mAh. Astfel, are o durată de 8h în 3G în regim de convorbire și de 320h în 3G în regim de așteptare.

În final, putem spune că Samsung I8200 Galaxy S3 Mini este alegerea perfectă pentru cei ce își doresc un Smartphone la un preț accesibil, modern și performant.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Display Super AMOLED
  • Diagonala display 4.0inch
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean)
  • Accelerometru
  • Senzor de proximitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.