Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Telefonul este prea mic iar laptop-ul prea mare? Atunci, soluția ideală pentru tine este să îți achiziționezi o tabletă. Așadar, noi îți recomandăm tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite.

Acest model de tabletă prezintă un design modern, bine definită până la cele mai mici detalii. Cu muchiile sale compacte și o greutate de doar 310g, o poți utiliza fără probleme chiar și cu o singură mână.

Prețul tabletei Samsung Galaxy, la data 12.08.2014 era de 499lei, destul de bun aș putea spune, dar dacă te grăbești o poți procura la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Samsung Galaxy Tab 3 Lite:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Display-ul acestei Tab 3 Lite, este unul LCD LED, de tip capacitiv Multi-Touch, ce prezintă o diagonală de 7inch cu o rezoluție maximă de 1024×600, realizată pentru a oferi o experiență video uimitoare.

Device-ul de față vine dotat cu un procesor Dual Core, model Marvell PXA986, cu o frecvență de 1.2GHz. Datorită acestuia, te vei bucura de o practică multimedia excelentă, atunci când vizualizezi clipuri video, când te joci ori când navighezi pe internet.

De acum, poți surprinde orice moment plăcut din viața ta, cu ajutorul camerei foto de 2MP și a numeroaselor funcții foto Shoot&Share, Smile Shot și Panorama Shot.

Galaxy Tab, oferă posibilitatea celor ce o folosesc, de a dispune de cele peste 30.000 de aplicații Samsung, create special pentru acest Tab 3.

Pentru a dispune de o portabilitate mai ușoară și o siguranță mai bună, poți opta pentru o Husă de protecție, pentru Tab 3 Lite.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Capacitive Multi-Touch
  • Procesor Quad-Core

Contra:

  • Lipsa portului HDMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.