Samsung Galaxy S5

Smartphone-ul S5 este ultima apariție de la Samsung, din seria Galaxy. Și de această dată, cei de la Samsung ne uimesc cu un gadget cu specificații ultra moderne și cu un design pe măsura acestora.

Acest device revoluționar vine dotat cu numeroase îmbunătățiri de ultimă oră, ce îl pun în lumină printre celelalte smartphone-uri, cum ar fi sistemul de monitorizare a ritmului cardiac, camera inteligentă, cu autofocus de 0.3 secunde și cititorul de amprente.

Un alt motiv ce face diferența, poate fi funcția Download Buster, ce crește viteza de descărcare a datelor prin utilizarea rețelelor Wi-Fi și LTE concomitent.

Prețul acestui smartphone Samsung Galaxy S5, la data de  9.08.2014 este de 2.499lei. Dacă te grăbești îl poți achiziționa  la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU SMARTPHONE-ul Samsung Galaxy S5:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Samsung Galaxy S5 este conceput cu cel mai reușit hardware de ultimă generație.

Dispune de un sistem de operare Android v4.4, cu un procesor Quad Core, cu o frecvență de 2.5GHz. Memoria RAM are o capacitate de 2Gb, destul de suficientă pentru aplicații.

S5 dispune de o varietate de senzori, precum : Accelerometru, Senzor de proximitate, Gyroscope, Hall Sensor, Compas, Barometru, Senzor de lumina ambientală(RGB), Gesture, Senzor amprentă, Heart Rate Senzor.

DISPLAY:

Device-ul de față este conceput cu un display Super AMOLED  de 5.1inch, cu o rezoluție Full HD de 1080x1920p. Oferă o claritate și o culoare a imaginilor impresionantă, contrastul și el de asemena este ridicat.

Putem spune că acest ecran de 5.1inch este cel mai bun de pe piața smartphone-urilor. Mulțumită testelor efectualte de DisplayMate, acest ecran este foarte economic, având un consum redus de energie.

Datorită tehnologiei Gorilla 3, sticla este extrem de rezistentă la zgârieturi, astfel nu mai este necesară aplicarea unei folii de protecție.

DESIGN:

Se pare că acest Galaxy S5 excelează și pe pe partea design-ului .

Aspectul acestuia, bine conceput, definit până la cele mai mici detalii, face să atragă priviri și tot odată să uimească cu înfățișarea să.

Materialul plastic din care este construit, este foarte calitativ oferind o rezistentă maximă.

Formatul dreptunghiular și marginile laterale cromate ale acestuia, împreună cu capacul terminal din imitație de piele, inspiră un aspect bussines, serios .

CALITATEA IMAGINII:

Nu evita să capturezi cele mai bune momente din viața ta. Camera foto a acestui smartphone este incredibilă. Cu cei 16MP vei avea parte de o experiență foto de neuitat.

S5 dispune de auto focalizare rapidă, ce oferă posibilitatea de a surpinde cele mai bune imagini focali­zate în mișcare.

În cazul în care lumina este nepotrivită, activarea funcției High Dynamic Range(HDR) ajută la realizarea perfectă a fotografiilor cât și a videoclipurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.