Samsung Galaxy S5 – Duos 4G

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  În ultima perioadă am tot vorbit de telefoane mobile smart, cu performanțe decente și cu prețuri de achiziție foarte atractive , însă această dată o să ne abatem puțin de la acesta gamă de smartphone-uri accesibile, la o serie de telefoane de ultimă generație, cu un nivel de performanțe superior și cu prețuri pe măsura acestora.

Așadar, astăzi am ales să prezentăm noul Samsung Galaxy S5 Duos, un super smartphone, cu configurare Dual SIM, ce pune la dispoziție o gamă largă de activități, o serie interesantă de senzori, un design foarte atrăgător și multe alte funcții și specificații inteligente, pe care le veți află în decursul acestui review.

Un astfel de smartphone Samsung ajunge să se achiziționeze la prețul de 2.349lei (Vezi preț actualizat), un preț nu foarte accesibil pentru toți cei dintre noi, însă este un cost corect, vis-a-vis de funcțiile și dotările pe care le pune la dispoziție.

Ca și design, este un telefon foarte plăcut la utilizare, asta datorită finisajelor sale perfecte. Este un device extrem de elegant, ce prezintă detalii moderne, astfel încât să întoarcă privirile celorlalți la apariția să. În ciuda ecranului său generos, nu depășește greutatea de numai 145 grame și nu are o grosime mai mare de 8.1mm.

Imagini cu Samsung Galaxy S5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu noul gadget te vei bucura de un afișaj excepțional, mulțumită ecranului Super AMOLED, cu diagonala de 5.1inch. Acesta va reda conținutul la o calitate ireproșabilă, în 16M de culori, într-un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080pix.

La interior găsim o configurație excelentă, astfel vine echipat cu un procesor extrem de puternic, Quad Core, ce rulează la o frecvență de 2.5GHz. Acestuia i se alătură 2Gb de memorie RAM, astfel rularea aplicațiilor va fi foarte rapidă și fluidă.
Dispune de o capacitate generoasă de memorie de stocare, de 16Gb, o memorie ce poate fi extinsă până la 128Gb.

La capitolul foto-video putem spune că excelează, fiind echipat cu o cameră principală de 16Mpx, cu Blitz integrat, și cu o cameră secundară de 2Mpx. Rezoluția video va fi într-un format UHD 4K de 3840 x 2160, cu 30fps.

Așa cum spuneam, se bucură de o listă generoasă de senzori, precum: senzorul amprentă, Hall Sensor, Gyroscope, sensor de lumină, Accelerometru, Gesture, Barometru, sensor de proximitate, sensor HR și sensor geomagnetic

Ca și atuuri ale acestui device S5 Duos, ar fi că vine echipat cu un super acumulator Li-Ion de 2800mAh și că este un dispozitiv extrem de rezistent la praf, nisip și ploaie, astfel poate fi utilizat oriunde și oricând.

În concluzie, dacă ești adeptul telefoanelor inteligente de ultimă generație, Samsung Galaxy S5 – Duos 4G reprezintă varianta ideală în alegerea unui telefon ultra performant, de ultima oră.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala ecran de 5.1inch
  • Procesor Quad Core de 2.5GHz
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.