Primul smartphone care ofera zoom optic 16x, disponibil in Romania este Samsung GALAXY S4 zoom !!!

Samsung GALAXY S4 zoom

Terminalul ofera si noul Samsung Hub, o destinatie pentru continut variat, dar si Group Play, functia care permite conectarea directa la dispozitivele lor Samsung.

     Samsung anunta disponibilitatea pe plan local a dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un smartphone puternic cu functii fotografice superioare. Fiind echipat cu zoom optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator optic de imagine si blitz Xenon cu cea mai recenta tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom vine noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu ajutorul telefonului mobil.

    Zoom Ring revolutioneaza sistemele conventionale de control ale unei camere cu zoom. Controlul cu ajutorul inelului de zoom, care inlocuieste butoanele de control traditionale, face dispozitivul mai usor de folosit. Functia Photo Suggest permite conectarea rapida la biblioteci imense de imagini captate de alti fotografi, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa gaseasca si sa compuna cele mai bune fotografii oriunde in lume, directionandu-i catre cele mai frumoase locuri in apropierea lor.

Samsung GALAXY S4 zoom

     Dispozitivul GALAXY S4 zoom ofera si noul Samsung Hub, o destinatie unica pentru continut variat, precum muzica, clipuri video, carti si jocuri, dar si Group Play, functia care le permite utilizatorilor sa se conecteze direct la dispozitivele lor Samsung, astfel incat sa poata asculta si sa se poata juca impreuna, fara a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.