Samsung Galaxy S Duos S7582

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cauți să îți achiziționezi un smartphone Dual SIM, pentru a renunța la un al doilea telefon mobil? Ei bine, în cazul acesta recomandarea noastră pentru tine ar fi telefonul smart Samsung Galaxy S Duos S7582. Este un terminal recent apărut pe această piață, ce vine echipat cu configurare Dual SIM, o caracteristică specială ce permite utilizarea a două cartele SIM de odată, chiar și din rețele de telefonie mobilă diferite, fără a rata vreun apel.

Noul Galaxy S Duos are la bază sistemul de operare Android v4.2 (Jelly Bean Plus), un sistem extrem de stabil și de rapid, idiferent de sarcinile la care este supus.

În decursul acestui review, va vom prezenta funcțiile și tehnologiile smart de care beneficiază acest terminal Samsung, și în ciuda acestora prețul de achiziționare este de aproximativ 430lei (Vezi preț actualizat), un preț modic, pentru un astfel de smartphone Dual SIM, cu Accelerometru și Senzor de proximitate, ce utilizează sistemul de operare Android, cu o versiune destul de recentă.

Cât despre aspect, putem spune că prezintă finisaje moderne, având colțurile rotunjite, inspirând eleganță și modernitate. Se regăsește pe culorile alb și negru, cântărind numai 118 grame și măsurând o grosime de doar 10.5mm.

Tot acești device Samsung se poate procura și din promoția celor de la Flanco și Quickmobile.

Imagini cu Samsung Galaxy S Duos S7582 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Afișajul este asigurat de către un display TFT, cu o diagonală de 4inch. Acesta reproduce conținutul la o calitate destul de bună, la o rezoluție de 480 x 800pix. în 16M de culori.

La baza configurării hardware se află un procesor Dual Core, ce rulează la o frecvență de 1.2GHz. Alături de acest procesor găsim și o capacitate de memorie RAM de 768Mb, cu ajutorul căreia aplicațiile se vor rula într-un mod rapid și fluent.
Mai găsim și o capacitate de memorie de stocare de 4Gb, o memorie ce poate fi dezvoltată până la 64Gb.

Nu am putea spune că excelează la nivel foto-video, chiar dacă vine utilat cu două camere. Așadar, camera principală este de 5Mpx, ce are alături un Blitz inclus LED, iar camera secundară ajunge la numai 0.3Mpx.

Acumulatorul de 1500mAh, de tip Li-Ion, va asigura o durată de convorbire neîntreruptă de până la 8h în 3G și o durată în regim stand-by de până la 310h tot în 3G.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui smartphone Dual SIM, ieftin și calitativ, Samsung Galaxy S Duos S7582 reprezintă alegerea cea mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean Plus)
  • Procesor Dual Core de 1.2GHz
  • Diagonala ecran 4inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.