Samsung Galaxy J1

Producătorul Samsung ne surprinde pe zi ce trece cu noi telefoane mobile smart, foarte performante, atractive și extrem de accesibile, ca și preț.

Pentru azi, am ales să prezentăm modelul Samsung Galaxy J1, un smartphone din noua generație, ce pune la dispoziție două camere foto-video un procesor Dual Core și vine conceput cu sistem de operare Android v4.4.4 (KitKat).

Așa cum am spus, este un telefon foarte accesibil, astfel în oferta celor de la eMag se regăsește la numai 539lei (Vezi preț actualizat), un preț excepțional de bun, pentru un smartphone Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android cu o interfață foarte recentă.

Această nouă serie, J1, se pare că a pus accent pe design, realizând un device extrem de atrăgător și aspectuos. Prezintă finisaje și elemente perfect definite, conferandu-i o eleganță excelentă. Grosimea acestuia măsoară doar 8.9mm, iar greutatea este de numai 122 grame.

Imagini cu Samsung Galaxy J1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Performanțele tehnice includ un procesor Dual Core de 1.2GHz și o capacitate de memorie RAM de doar 512Mb. Pentru stocarea datelor și a fișierelor, are la dispoziție o capacitate de 4Gb de memorie flash.

Ecranul este unu de tip TFT, cu funcție de Multi-touch, de 4.3inch. Este un display destul de ok, astfel conținutul afișat va fi la o rezoluție de 480 x 800pixeli, în 16M de culori.

După cum spuneam, se laudă cu doi senzori foto-video. Astfel, senzorul principal este de 5Mp, având bliț inclus, iar senzorul secundar este de 2Mp. Asigură o rezoluție video de 1280 x 720pixeli, beneficiind de Auto Focus și de Detectare a feței.

Ar mai fi de spus, că se bucură de senzorul de proximitate și de accelerometru. Vine echipat cu o baterie de 1840mAh, de tip Li-Ion, ce garantează până la 10h de convorbire.

În concluzie, dacă vrei un telefon mobil inteligent, ieftin și performant, Samsung Galaxy J1 este modelul ideal, fiind variantă cea mai convenabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Dual Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4.4 (KitKat)
  • Ecran de 4.3inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.