Samsung Galaxy Core 2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung Galaxy Core 2 este un model Dual SIM, ce reprezintă varianta cea mai accesibilă de la Samsung. Foarte recent a fost lansat și la noi în țară, și deja un număr considerabil de utilizatori au achiziționat acest smartphone ieftin.

Pot spune că nu impresionează la vreun capitol anume, însă este capabil să asigure un nivel mediu de performanță, indiferent de activitățile la care este supus.

Un astfel de dispozitiv ce beneficiază de Android 4.4 KitKat, preinstalat, cu configurare Dual SIM, se regăsește la prețul de numai 499lei (Vezi preț actualizat).

Se evidențiază prin trăsături moderne, având o grosime de numai 9.8mm, cântărind în jur de 140 de grame. Este un device elegant, plăcut la atingere, ce vine construit din componente de calitate superioară, în ciuda prețului său mic.

Modelul Galaxy Core 2 se poate achiziționa și din oferta magazinului online Altex.

Imagini cu Samsung Galaxy Core 2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre dotări tehnice, noul Galaxy Core 2 vine echipat cu un procesor Quad Core, tactat la o frecvență de 1.2GHz, alături de 4Gb de memorie internă și de 750Mb de memorie RAM. Însă, în cazul în care memoria de stocare nu-i suficientă, se poate îndrepta atenția către un card micro SD de până la 64Gb.

Ecranul de tip TFT, cu diagonala de 4.5inch, suportă rezoluții de până la 480 x 800p și reproduce conținutul în 262K de culori. Un dezavantaj al acestuia ar fi că unghiul de vizibilitate este ceva mai redus decât la ecranele IPS.

Vine utilat cu două camere foto, una frontală de numai 0.3Mp și un principală de 5Mp cu Bliț inclus. Așadar, mulțumită acestora, vei realiza cele mai bune fotografii și videoclipuri la o rezoluție de 720 x 480pixeli.

Grație acumulatorului, Li-Ion cu capacitatea de 2000mAh, te vei bucura de până la 6 ore de convorbire neîntreruptă în rețeaua 3G.

În concluzie, dacă îți dorești un telefon mobil Dual SIM, cu funcții smart și extrem de atractiv, noul Samsung Galaxy Core 2 este device-ul ideal, ce se regăsește în variantele pe alb și negru.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Quad Core
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 4.5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.