Samsung G850 Galaxy Alpha

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung ne surprinde de această dată cu primul smartphone cu cadru metalic, conceput de aceastia, un terminal extrem de atrăgător, ce pune la dispoziție un nivel ridicat de performanțe.

Samsung G850 Galaxy Alpha se pare a fi printre cele mai arătoase terminale lansate de sud-coreeni până în momentul de față. Dacă la S5 s-a pus mai mult accentul pe tehnologie, de această dată s-au cam schimbat lucrurile, și punctual forte al lui Galaxy Alpha ar fi aspectul.

Oricare utilizator de smartphone ar alege un Alpha, cu siguranță pune mare accent pe design și mai puțin pe specificații, ca și în cazul iPhone.

În ciuda aspectul atrăgător, prețul de achiziție al acestui terminal în magazinul online eMag este de numai 1.679lei (Vezi preț actualizat), un preț destul ok, punând în balanță calitățile oferite de acest device.

La mult așteptatul capitol design, putem spune că excelează, oferind finisaje excelente, moderne și bine definite. Prezintă o carcasă compactă, inspirând un aspect unibody, cu toate nu este este. Vine înconjurat de o ramă metalică, calitativă, ce oferă eleganță și o manevrabilitate excepțională. Are o grosime de numai 6.7mm și cântărește doar 115 grame.

Același terminal Samsung se poate regăsi și în promoția magazinului online Altex.

Imagini cu Samsung G850 Galaxy Alpha :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La conceperea acestuia, a fost ales un display de 4.7inch, de tip sAMOLED. Este un ecran ce se află sub protecție Corning Gorilla Glass 4, ce reproduce conținutul la o rezoluție de 1280 x 720pix, într-un format HD. Așadar, te vei bucura de o calitate video extraordinară, idiferent de conținut.

Performanțele sunt datorate unui procesor Octa Core (Quad A15 și Quad A7), tactat la 1.8GHz și 1.3GHz. Alături de acest procesor se regăsesc 2Gb de memorie RAM și 32Gb de memorie de stocare.

Realizează cele reușite videoclipuri și fotografii cu ajutorul camerei principale foto-video de 12Mpx. și cu ajutorul celei secundare de 2.1Mpx. Vei realiza fotografii la rezoluții de 4128 x 3096pix. și video la o rezoluție UHD 4K de 3840 x 2160pix. cu 30fps. Ca și caracteristici foto și video, dispune de Touch focus, de detectarea a feței, de Auto Focus și de High Dynamic Range.

Alte atuuri ale lui Galaxy Alpha, ar fi seria de senzori de care beneficiază, precum: Senzor HR, Finger Print, Senzorul de lumină, Senzorul de proximitate, Senzorul Geomagnetic, Hall Sensor, Gyroscope și Accelerometrul.

Iar ca și un minus al acestuia, ar că vine echipat cu un acumulator de numai 1800mAh, o baterie mică pentru un astfel de device consumator.

În concluzie, dacă pui accent pe aspect atunci când alegi un smartphone, modelul Samsung G850 Galaxy Alpha este device-ul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor Octa-Core (Quad A15 + Quad A7)
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 4.7inch
Contra:
  • Acumulator mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.