Samsung G530 Galaxy Grand Prime

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un alt telefon mobil smart compatibil rețelei 4G și cu o serie de caracteristici mid-range, este și noul smartphone Samsung G530 Galaxy Grand Prime.

Acest dispozitiv smart Samsung a fost lansat la sfârșitul anului trecut, evidențiindu-se de celelalte device-uri prin ecranul său generos de 5inchi și prin costul său de achiziție extrem de accesibil. Nu degeaba spun un cost redus, deoarece prețul de 839lei (Vezi preț actualizat) al acestui telefon, este unul foarte bun vis-a-vis de ce poate să ofere acest telefon mobil.

În ciuda prețului său mic, prezintă un aspect foarte atrăgător, cu finisaje perfecte și foarte moderne. Câteva din trăsăturile acestuia sunt inspirate de la Samsung Galaxy Alpha, însă acesta vine cu o carcasă din policarbonat și este o idee mai gros. Este foarte simplu de manevrat, asta grație greutății sale de numai 156 de grame și a grosimii de numai 8.6mm.

Imagini cu Samsung G530 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Telefonul de față vine conceput să utilizeze o singură cartel SIM, fiind compatibil cu rețeaua 4G și rulează standard sistemul de operare Android cu interfață 4.4.4 KitKat.

Ecranul acestuia este de tip PLS TFT, ce are o diagonală generoasă de 5inch și asigură o rezoluție qHD de 540 x 960p. Ar fi fost ideal un ecran Super AMOLOD, astfel calitatea ar fi fost mult mai superioară, însă pentru a se încadra în bugetul propus cei de la Samsung au ales un astfel de display TFT.

Ca și caracteristici hardware Grand Prime include un procesor MSM8916 Quad Core ce rulează la 1.2GHz, având alături acceleratorul grafic Adreno 306 și o capacitate de memorie RAM de 1GB.

Spațiul de stocare pus la dispoziție este de 8Gb, o memorie de tip extensibilă, ce poate ajunge până la 64Gb.

Se descurcă excelent și la capitolul foto-video, fiind echipat cu o cameră principală de 8Mp și cu o cameră secundară de 5Mp, beneficiind totodată de caracteristica Auto-Focus și de Bliț LED inclus.

Un atu al acestui smartphone pot spune că ar fi acumulatorul cu care vine echipat, de tip Li-Ion cu capacitatea de 2600mAh. Acesta va asigura fără probleme o autonomie de până la 17h de convorbire în 3G și de până la 75h de redare audio continuă.

În concluzie, telefonul mobil Samsung G530 Galaxy Grand Prime oferă un raport performanță-preț excelent, fiind printre cele mai accesibile telefoane din această serie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor MSM8916 Quad Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala ecran de 5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.