Samsung G360 Galaxy Core Prime

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  În luna decembrie a anului 2014 s-a lansat oficial cel mai ieftin smartphone cu 4G conceput de Samsung. Telefonul mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime a fost prezentat și în configurarea Dual-Sim, însă în România este disponibil doar modelul cu o singură cartela Sim.

Este un smartphone ce rulează sistemul de operare Android 4.4.4 (KitKat), în combinație cu un procesor Quad Core.

Așadar, un astfel de telefon cu specificații smart se achiziționează la prețul de aproximativ 620lei (Vezi preț actualizat), un preț bun pentru un așa smartphone cu 4G.

După cum spuneam, se remarcă printr-un design asemănător lui S5, adică modern și elegant, având finisaje bine definite. Modelul de față vine pe culoarea Charcoal Grey, o culoare elegantă, având o grosime de doar 8.8mm și o greutate de numai 130 de grame.

Imagini cu Samsung G360 Galaxy Core Prime :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul este unul de tip TFT LCD, ce are o diagonală de 4.5inch. Imaginile vor fi reproduse la o rezoluție de 480 x 800pixeli, în format WVGA. După cum știm, aceste ecrane TFT sunt recunoscute ca fiind ceva mai consumatoare de energie electrică și cu unghiuri de vizibilitate mai reduse.

Noul gadget vine dotat cu un procesor Quad Core (MSM8916) Snapdragon 410, ce tactează la o frecvență de 1.2GHz, alături de acceleratorul grafic de tip Adreno 306.

Beneficiază de o capacitate de stocare destul de generoasă, de 8Gb de memorie internă și de doar 1Gb de memorie RAM. Capacitatea memoriei interne se poate dezvolta prin intermediul unui card de memorie Micro SD de până la 64Gb.

Nici la capitolul foto-video nu se descurcă mai rău, dar nici nu excelează, astfel vine prevăzut cu două camere, un principală de 5Mp cu Blitz LED inclus și una frontală de numai 2Mp.

Cât despre conectivitate, putem spune că se bucură de tehnologiile Wireless 802.11 b/g/n și Bluetooth v4.0, de GPRS, de un port Jack 3.5mm, de un port MicroUSB v2.0 și de NFC.

În concluzie, telefonul mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime este device-ul ideal, atractiv și modern, ce se comercializează la un preț destul de redus.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor MSM8916 Quad Core
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 4.5inch
  • Accelerometru
  • Senzor de proximitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.