Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W LE – produs electrocasnic economic şi eficient, cu un nivel ridicat de performanţă

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W LE este o maşină de spălat rufe super economică, ce prezintă încărcare frontală, fiind concepută pentru a oferii rezultate pe cât se poate de bune, într-un mod extrem de avantajos.

Discutăm despre un produs performant, ce se bucură de un afişaj modern, de tip LCD, de o viteză de centrifugare de până la 1400rpm şi de o capacitate de încărcare de 8kg.

Surprinde plăcut cu un preţ de achiziţie extrem de avantajos, astfel produsul de faţă se poate achiziţiona din stocul eMag, cu numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa caracteristicilor tehnice, ar fi de spus că este de culoare albă, cântăreşte în jur de 64kg şi că măsoară standard 85 x 60 x 55(IxLxA)cm.

Acelaşi model de maşină de spălat rufe Samsung îl au la vânzare şi cei de la Elefant, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W LE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este o maşină de spălat rufe foarte eficientă, asta datorându-se pe deplin clasei energetice A+++, asigurând un consum mediu anual de apă, numai 10.500l.

Ca şi programe de spălare, se laudă cu: programul BabyCare, programul Daily Wash, programul SuperEco, programul pentru clătire+centrifugare, programul pentru bumbac, programul pentru lână, programul pentru sintetice, programul pentru spălare manuală şamd.

La fel de bine stă şi la capitolul funcţii şi sisteme, astfel beneficiază de sistemul de siguranţă pentru cei mici, de motor universal, de tambur Diamond, de programare întârziată, de verificare smart, de ultima memorie, de tehnologia cu bule şi de tehnologia Samsung Touch of Color.

Concluzie :

În concluzie, Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W LE este o maşină de spălat rufe inteligentă, dotată cu sisteme şi funcţii avansate, astfel încât să asigure cele mai eficiente rezultate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.