Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE – maşină de spălat rufe economică, eficientă şi performantă.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o maşină de spălat rufe inteligentă, cu încărcare frontală, concepută pentru a garanta rezultate ireproşabile, indiferent de gradul de murdărie al articolelor.

Se laudă cu o capacitate de încărcare de până la 8kg, cu o viteză de centrifugare de 1400rpm, beneficiind de un afişaj modern, de tip LCD.

Un astfel de produs este comercializat cu 1.761 de lei (vezi preţ actualizat) de către eMag, un preţ foarte bun pentru o asemenea maşină e spălat rufe performantă.

Este de culoare albă, modernă şi elegantă, ce nu cântăreşte mai mult de 64kg, măsurând standard numai 85 x 60 x 55(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat rufe cu încărcare frontală o pun la dispoziţie şi cei de la evoMag.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pe partea consumului de resurse, ar fi de specificat că provine din clasa de eficienţă energetică A+++, garantând rezultate excepţionale cu un consum redus de energie electrică. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de numai 10.500l.

Ca şi programe de spălare, se bucură de programul Baby Care, de programul Daily Wash, de programul Super Eco, de programul Clătire + Centrifugare, de programul pentru bumbac, de programul pentru lână, de programul pentru sintetice şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale, se enumeră sistemul de siguranţă pentru cei mici, motorul universal şi tamburul Diamond.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală avantajoasă, economică şi modernă, ideală în orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.