Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W – un produs ultra performant şi modern, ce garantează cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W este o maşină de spălat rufe ultra performantă, aspectuoasă şi super economică, ideală în orice locuinţă distinsă, capabilă să garanteze rezultate excepţionale.

Ei bine, discutăm despre un model cu încărcare a rufelor frontal, ce are un volum de încărcare de 8Kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm, o listă numeroasă de programe şi un tip de afişaj LED.

În privinţa preţului de achiziţie, vis-a-vis de caracteristici este destul de accesibil, astfel este comercializată de către eMag cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre partea tehnică şi estetică, vorbim despre un produs electrocasnic modern, de culoare albă, cu trăsături reduse. Astfel, aparatul de faţă măsoară numai 85 x 60 x 55(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 60Kg.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de subliniat faptul că produsul electrocasnic de faţă este unul super economic, şi când spun asta mă refer la clasa de eficienţă energetică A+++. La fel de bine se descurcă şi în privinţa consumului de apă, astfel garantează un consum anual de apă de doar 10.500l.

La capitolul programe de spălare se descurcă extraordinar, fiind dotată cu numeroase programe eficiente. Aşadar, câteva din acestea sunt: program înmuiere, program rapid 15min, program extra clătire, program prespălare, program Daily Wash, program bumbac, program lână, program Clătire şi Centrifugare şi aşa mai departe.

Iar din punct de vedere al funcţiilor şi al tehnologiilor speciale, se laudă cu funcţia Eco Bubble, cu selectorul de centrifugare, cu filtru de auto-curăţare, cu funcţia de autodiagnosticare, cu sistemul de detectare spumă, cu control de supraîncălzire, cu sistem de siguranţă pentru cei mici şi cu funcţia Fuzzy Logic.

În concluzie, maşina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W este un produs economic şi performant, capabil să ofere cele mai bune rezultate la spălare şi la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 8Kg
  • 1200rpm
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.