Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W – o maşină de spălat rufe ultra performantă, cu funcţii şi tehnologii avansate

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W este o maşină de spălat rufe extrem de performantă şi eficientă, echipată cu un număr diversificat de programe şi tehnologii, astfel încât să fii mulţumit de rezultatele obţinute.

Discutăm despre o un model cu tip de încărcare frontal, ce are afişaj LED, o capacitate de încărcare de 7kg şi o viteză de rotaţie de 1400rpm. Este un produs super eficient, astfel aparţine clasei de eficienţă A+++. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, aşadar consumul mediu anual de apă este de numai 9400 de litrii.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare, este un aparat destul de avantajos, astfel este comercializat la preţul de numai 1.784 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, ne surprinde cu finisaje moderne, având exteriorul pe fond alb. Modelul de faţă, cântăreşte aproximativ 61Kg şi măsoară numai 85 x 60 x 55(IxLxA) cm.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La nivel de programe de spălare, aşa cum am spus şi mai sus, beneficiază de un număr diversificat, ce o face capabilă să acopere toată gama de ţesuturi. Aşadar, câteva din aceste programe ar fii: program rapid 15min, program extra clătire, program prespălare, program Daily Wash, program Anti-pete, program lână, program sintetice, program bumbac şi aşa mai departe.

Cât despre ramura funcţiilor şi a tehnologiilor avansate, se bucură de funcţia Eco Bubble, de funcţia Fuzzy Logic, de funcţia de autodiagnosticare, de selectorul de centrifugare, de control supraîncălzire, de sistem de detectare spumă, de sistem de siguranţă pentru cei mici etc.

Acestea fiind spuse, Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, super economică şi eficientă, ce se bucură de numeroase programe, funcţii şi tehnologii avansate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1400rpm
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.