Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W – maşină de spălat rufe slim, economică şi eficientă

Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W este o maşină de spălat rufe eficientă, cu încărcare a rufelor frontală, concepută pentru a garanta rezultate excepţionale, atât la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de gradul de murdărie al articolelor.

Ei bine, discutăm despre un produs necesar în orice locuinţă, un model slim, cu o capacitate de încărcare de până la 6kg, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm şi cu afişaj de tip LED.

Se laudă cu un raport preţ-calitate excelent, astfel modelul de faţă se regăseşte în oferta celor de la eMag la preţul de doar 1.599 de lei (verifică preţ actualizat).

În privinţa aspectului cât şi al detaliilor tehnice, remarcăm un aspect slim, de culoare albă, potrivit oricărei locuinţe. Pe partea tehnică, ar fi de specificat rezistenţa din ceramică, tamburul diamond, coltrolul de supratensiune, dimensiunile standard de doar 85 x 60 x 40(IxLxA) cm şi greutatea de aproximativ 55kg.

Acelaşi aparat electrocasnic Samsung Eco Bubble îl regăsim şi în stocul celor de la Elefant, Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse (energie electrică şi apă), ar fi de spus că provine din clasa A++ de eficienţă energetică, astfel consumul de curent electric va fi destul de avantajos, iar din punct de vedere al consumului de apă, media anuală este de numai 8580l.

Beneficiază de o gamă diversificată de programe de spălare, aşadar câteva din acestea sunt: program rapid 15 minute, program prespălare, program bumbac, program Jeans, program sintetice, program uşor de călcat, program spălare manuală, program sport şamd.

Se prezintă foarte bine în privinţa funcţiilor şi al sistemelor speciale, astfel dispune de filtru de auto-curăţare, de funcţia de autodiagnosticare, de coltrol supraîncălzire, de sistem de detectare spumă, de sistem de siguranţă pentru copii şi de funcţia de programare întârziată.

Concluzie :

În concluzie, Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W este o maşină de spălat rufe avansată, de tip slim, cu încărcare frontală, concepută pentru a oferii rezultate impecabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.