Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE – maşină de spălat rufe din clasa A+++, cu funcţia AddWash

Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE este un model recent de maşină de spălat rufe automată, mai exact provine din gama 2016 a sud-coreenilor. Este capabilă să obţină rezultate foarte bune, atât la spălare, cât şi la centrifugare, asta datorită funcţiilor şi tehnologiilor avansate de care beneficiază.

Deţine un design plăcut, având o capacitate de încărcare de 7kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm şi un afişaj elegant, de tip LED.

Se laudă cu funcţia specială AddWash, funcţie ce permite adăugarea articolelor în timpul programului de spălare. Cu siguranţă, se întâmplă uneori să mai găsim câteva articole de spălat, chiar după ce am pornit maşina. Ei bine, modelul de faţă permite introducerea rufelor uitate chiar în timp ce programul lucrează, fiind echipat cu o uşă cea mai mică, proiectată pe cea standard a maşinii.

Este foarte bună din toate punctele de vedere, chiar şi în privinţa preţului de achiziţie. Astfel, de curând este disponibilă şi în oferta eMag la preţul de 1.849 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, remarcăm o construcţie modernă şi elegantă, de culoare albă. O face foarte uşor de integrat oriunde, dimensiunile acesteia măsurând 85 x 60 x 55(IxLxA) cm, greutatea fiind 61kg. Hubloul transparent de tip Crystal Gloss vine cu deschidere pe partea dreaptă, beneficiind de funcţia AddWash.

Acelaşi model de maşină de spălat este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Produsul de faţă vine proiectat cu motor Inverter, lucru ce asigură o eficienţă energetică ridicată şi o utilizare pe cât se poate de silenţioasă. Specialiştii încadrează acest model în clasa de eficienţă energetică A+++, înregistrând un consum mediu anual de 122kWh. Totodată, consumul mediu anual de apă este de doar 7400l.

În privinţa grilei de programe, se laudă cu o serie diversificată, capabilă să acopere toate tipurile de ţesături. Astfel, beneficiază şi de câteva programe speciale, precum programul pentru articole Sport, programul pentru Mătase, programul Super Eco Wash, programul Baby Care, programul de Clătire + Centrifugare şamd.

Funcţiile speciale ale maşinii sunt: funcţia AddWash, funcţia EcoBubble, funcţia de autodiagnosticare, sistemul de siguranţă pentru cei mici, funcţia de programare întârziată, încălzitorul ceramic şi motorul Inverter.

Eco Bubble este o tehnologie inteligentă, ce ajută la transformarea în spumă a detergentului. În felul acesta, detergentul pătrunde foarte rapid în ţesătură, eliminând eficient murdăria. Totodată, tehnologia Bubble Soak înlătură foarte bine petele dificile, asta datorită înmuierii intensive a hainelor în detergent.

Cei de la Samsung au echipat maşina de spălat de faţă cu un sistem de monitorizare foarte eficient, ce detectează autoamt erorile maşinii. Este vorba de Smart Check, o funcţie ce diagnostichează posibilele probleme ale maşinii, oferind totodată soluţii de depanare ale acestora.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE este o maşină de spălat rufe de ultimă generaţie, modernă şi cu performanţe superioare la spălare, ideală oricărei locuinţe şi familii.

Concluzie :

Pro:
  • Afişare LED
  • Raport preţ-calitate bun
  • Clasa A+++
  • Economică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.