Samsung BF1C6G043/BOL – cuptor electric încorporabil, cu funcţie de curăţare catalitică

Samsung BF1C6G043/BOL se dovedeşte a fi un al cuptor electric modern şi avantajos din gama încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă un aparat electrocasnic electric, dotat cu o multitudine de funcţii inteligente, ce îl fac capabil să îmbunătăţească şi să uşureze modul de gătit.

Vorbim despre un cuptor electric de 1700 W putere, cu capacitatea de 60l. Este prevăzut cu 2 ventilatoare, cu 6 funcţii eficiente, precum şi cu afişaj LED, controlul acestuia fiind de tip electronic.

Acest model BF1C6G043/BOL este comercializat online şi de către magazinul de specialitate eMag, cu numai 1.189 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, prezintă un exterior modern de culoare neagră, extrem de uşor de integrat în stilul oricărei bucătării. Uşa acestuia este prevăzută din sticlă neagră termorezistentă. Tehnic vorbind, are o greutate de 35kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.2 (I x L x A) cm exterior, respectiv 43 x 36 x 40 (I x L x A) cm utilizabil. Interiorul cuptorului este conceput din email ceramic, foarte calitativ şi uşor de igienizat.

Acelaşi model încorporabil este disponibil şi în magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Samsung BF1C6G043/BOL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa consumului energetic, produsul de faţă este încadrat de către specialişti în clasa energetică A. Astfel, având o putere de 1700W, înregistrează un consum de curent electric de numai 0.855kw/h în stand-by. Este de menţionat că puterea Grill-ului este de 1600W, iar puterea Convecţiei este de 1700W.

Este de specificat faptul că beneficiază de două ventilatoare + convecţie, de Grill şi de Timer.

Zgomotul înregistrat în timpul utilizării este de maxim 39 dB(A).

Panoul de comandă este compus dintr-un ecran LED cu control electronic şi din două butoane de comandă, acţionate prin apăsare şi rotire.

În privinţa celor 6 funcţii, se laudă cu: funcţia de autocurăţare catalitică, cu funcţia de convecţie aer fierbinte, cu funcţia de Grill cu suprafaţă mare, cu funcţia de încălzire inferioară şi superioară şi cu funcţia de iluminare interioară. Printre funcţiile speciale, se enumeră şi funcţia de blocare acces copii.

Ca şi accesorii ce vin odată cu acest cuptor încorporabil, ar fi de specificat cele două tavi de coacere şi suporturile telescopice.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung BF1C6G043/BOL este un cuptor încorporabil modern de tip electric, prevăzut cu numeroase funcţii avansate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cu Grill şi Timer
  • LED
  • Modern
  • Curăţare catalitică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.