Samsung AR24JSFNCWKNEU Inverter – aparat de aer condiționat, 12.000 BTU

Cauți un aparat de aer condiționat cu o putere mare de răcire, pentru acasă sau la birou, însă nici un model nu ți-a atras atenția până acum. În cazul acesta, site-ul nostru îți prezintă un model performant și eficient, capabil să asigure o temperatură ideală într-un spațiu destul de generos.

Aparatul de aer condiționat Samsung AR24JSFNCWKNEU Inverter este un model inteligent, echipat cu tehnologii și funcții inteligente, astfel încât să te bucuri de un confort pe placul tău. Beneficiază de o capacitate de răcire de 24.000 BTU, astfel este competent să asigure clima pentru o suprafață între 40 și 70mp.

Cât despre prețul de achiziționare, pot spune că se merită, ținând cont de capacitatea generoasă de răcire și de restul funcțiilor smart, fiind de 4.449lei (vezi preț actualizat).

La nivel estetic, unitatea ce vine montată în interior prezintă un aspect triunghiular, astfel puterea de răcire va fi mult mai ridicată. Măsoară numai 1065 x 301 x 294 și cântărește numai 14Kg, iar unitatea exterioară cântărește în jur la 52,5Kg.

Imagini cu Samsung AR24JSFNCWKNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Compresorul este de tip Twin BLDC, iar funcțiile aparatului sunt: funcția de auto-curățare, funcția auto, modul Sleep/Night, funcția auto restart, funcția de dezumidificare, funcția de încălzire și cea de ventilare.

Produsul de față aparține clasei A++ de eficiență energetică, iar împreună cu tehnologia Inverter, va scoate un consum redus de curent, astfel în modul de răcire va consumă numai 2060W, iar în modul de încălzire doar 2350W.

Se laudă cu un filtru extraordinar de bun, având diferite funcții, precum: Full HD 60, Anti-virus, Anti-alergic, Anti-bacteria și Easy Filter.

În ciuda capacității generoase de răcire, este un aparat extrem de silențios, astfel partea din interior produce un zgomot de 62 de decibeli, iar partea din exterior de numai 67 de decibeli.

În concluzie, Samsung AR24JSFNCWKNEU Inverter este un aparat de aer condiționat ideal pentru locuințele mai mari, fiind capabil să facă față cu brio, într-un mod eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 24.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru HD
  • Inverter
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.