Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter – aparat de aer condiționat premium cu 24.000 BTU

Pentru cei ce caută un aparat de aer condiționat premium, cu o capacitate puternică de răcire și cu nenumărate funcții eficiente și performante, noul model de la Samsung este cel mai potrivit.

Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter este un aparat de aer condiționat ideal pentru o întreprindere sau pentru o casă mai spațioasă, capabil să obțină temperatura dorită într-un timp foarte scurt. Așadar, are un volum de răcire de 24.000 BTU, 4 trepte de ventilare, compresor Inverter și un filtru cu duble funcții.

Prețul de achiziție este pe măsura specificațiilor, așadar nu vorbim despre un model deloc accesibil. În ofertă eMag, un astfel de model îl regăsim la prețul de 4.399lei (vezi preț actualizat)

Prezintă o construcție în formă de triunghi a unității interioare, astfel puterea de răcire va fi mai mare. Se remarcă printr-un aspect de culoare albă, o culoare modernă, ce se potrivește oricărei încăperi.

Unitatea interioară măsoară numai 1063 x 294 x 317mm și cântărește în jur de 14Kg, astfel nu va ocupa extrem de mult din spațiu. 

Imagini Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Face parte din clasa de eficiență energetică A++, asigurând un consum excelent, astfel în funcția de răcire consumă numai 2060W, iar în funcția de răcire doar 2350W.

Se laudă cu tehnologia Inverter și cu filtru Anti-alergic și Antibacterian. Funcțiile aparatului sunt: funcția de încălzire, funcția de ventialre, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția auto, timer, funcția auto restart, funcția auto-curățare etc.

Ar fii de specificat faptul că dispune de compresor Twin BLDC, se bucură de Smart Wi-Fi și de Indicator de curățare a filtrului.

În concluzie, dacă îți dorești un aparat de aer condiționat performant, de calitate și cu o capacitate de răcire generoasă, Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter este modelul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 24.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Anti-Alergic și Anti-Bacterian
  • Inverter
  • 4 trepte de ventilare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.