Samsung AR18FSFPDGMNEU – aparat de AC cu 18.000 BTU/h, din clasa energetică A++

Samsung AR18FSFPDGMNEU reprezintă un dispozitiv de climatizare performant şi modern, mai exact un aparat de aer condiţionat de ultimă generaţie, capabil să garanteze un mediu ambiental confortabil, indiferent de vremea de afară.

Este o variantă ideală spaţiilor generoase, precum locuinţelor ce măsoară între 30-50mp. Acest fapt se datorează capacităţii generoase de răcire/încălzire de 18.000 BTU/h, dar şi funcţiilor smart de care beneficiază.

Deţine sistem de filtrare 3 Care Filter, control din telecomandă cu acţionare intuitivă, precum şi compresor Inverter.

Acest model AR18FSFPDGMNEU este disponibil în oferta celor de la eMag, la preţul online de 3.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Întreg sistemul este alcătuit din două unităţi compacte, una ce vine montată în interior, iar cealaltă în exterior. Ambele sunt pe un fond de culoare albă, cea interioară măsoară 1065 x 298 x 230mm şi cântăreşte 13kg, iar cea exterioară măsoară 880 x 638 x 310mm şi cântăreşte 43.5kg.

Acelaşi model performant se regăseşte şi în magazinele online evoMag şi CEL.

Imagini cu Samsung AR18FSFPDGMNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Graţie tehnologiei Inverter, acest aparat de AC de la Samsung reuşeşte să obţină performanţe înalte în climatizare, într-un timp scurt şi într-un mod pe cât se poate de economic. Mai mult decât atât, oferă şi o funcţionare silenţioasă, atât la interior, cât şi la exterior.

Ei bine, zgomotul înregistrat în timpul funcţionarii de către unitatea interioară este de maxim 57 de decibeli, iar cel înregistrat de către unitatea exterioară este maxim 65 de decibeli.

Profestionstii au încadrat sistemul de faţă în clasa de eficienţă energetică A++ la răcire şi în clasa A la încălzire. Astfel, puterea nominală consumată în modul de răcire este de 1470W, iar în modul de încălzire de 1740W.

Funcţiile acestui aparat de aer condiţionat Samsung sunt următoarele: funcţia de ventilare/încălzire, funcţia de Dezumidificare, funcţia Auto Restart, Timer, modul Sleep/Night, funcţia 2 Step Cooling, funcţia de Autocurăţare, funcţia Fast Cool, funcţia Comort Cool, precum şi modul Turbo.

Este de specificat faptul că beneficiază de protecţie antibacteriană, de compresor Twin BLDC, precum şi de agent de răcire R410A. Acest compresor BLDC funcţionează pe baza unui puternic magnet din neodymium. Acesta face ca funcţionarea la sarcină parţială să crească considerabil eficienţa motorului compresorului din dotarea aparatului.

Modul de răcire Turbo face ca aparatul să funcţioneze la o viteză maximă, atingând astfel mult mai rapid temperatura dorită. Desigur, această funcţie necesită şi un consum energetic pe măsură.

Se laudă cu un sistem de filtrare super eficient, ce asigură o calitate excelentă a aerului de la interior. 3 Care Filter este reprezentat de un filtru triplu ce reţine foarte bine până şi cele mai mici particule de praf, bacterii sau diverşi alergeni.

Concluzie :

În concluzie, Samsung AR18FSFPDGMNEU este un sistem de AC performant şi modern, ideal pentru spaţiile generoase, fiind astfel capabil să asigure un mediu ambiental optim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU/h
  • Clasa A++
  • 3 Care Filter
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.