Samsung AR12KSWSBWKNZE – aparat de aer condiţionat cu 12.000 BTU, cu LCD şi Wi-Fi Control

Majoritatea sistemelor de climatizare de ultimă generaţie, respectiv aparatele de aer condiţionat, dispun de tehnologii şi funcţii cât mai inteligente, astfel încât să asigure un mediu ambient după bunul plac, cu un aer proaspăt şi curat, foarte bine filtrat. Capabil de acest lucru este şi noul model de la Samsung, despre care o să vorbim mai mult în review-ul de astăzi.

Samsung AR12KSWSBWKNZE este un aparat de AC cu performanţe superioare  în climatizare, conceput după ultimele tehnologii şi sisteme apărute pe piaţă. Este un produs ultra modern, cu un aspect triunghiular, lucru ce aduce un plus de performanţă, astfel aerul rece să circule cât mai repede posibil în toată încăperea. Este potrivit spaţiilor decente, precum unui birou, unui dormitor şamd., spaţii cu dimensiuni de până la 30mp.

Sistemul de filtrare avansat garantează reţinerea eficientă a prafului şi a bateriilor, astfel încât poate reprezenta o alegere ideală chiar şi persoanelor cu alergii, cu astm sau cu alte boli respiratorii.

Are o capacitate de răcire/încălzire de 12.000 BTU, funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, deţine afişaj LCD şi filtru CareFilter HD 60. Controlul aparatului se face din telecoamandă, temperatura setată fiind afişată pe ecranul LCD.

Preţul de achiziţie al acestui sistem de AC este pe măsura performanţelor, aşadar este disponibil la eMag la preţul de 2.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, pe partea de design observăm o construcţie modernă triunghiulară, asta din partea unităţii interioare. Tehnic vorbind, ambele unităţi sunt de culoare albă, cea interioară cântăreşte 9.5kg şi măsoară 826 x 261 x 261mm, iar cea exterioară cântăreşte 28.5kg şi măsoară 720 x 548 x 265mm.

Imagini cu Samsung AR12KSWSBWKNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparatul de faţă funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, având la bază un compresor BLDC, în spatele căruia se află un magnet din neodymium extrem de puternic. Pe lângă faptul că obţine o eficienţă energetică considerabilă faţă de modelele standard, oferă şi un mod de utilizare pe cât se poate de silenţios. Astfel, zgomotul produs de unitatea interioară ajunge până la 56db, iar cel al unităţii exterioare până la 46db.

Cei mai buni specialişti încadrează aparatul de faţă în clasa de eficienţă energetică A++. Este o clasă foarte bună, astfel puterea consumată la răcire este de 1060W, iar cea consumată la încălzire de 1020W.

La capitolul funcţii speciale, se bucură de tehnologia Wi-Fi Control, de funcţia de răcire/încălzire, de funcţia auto restart, de funcţia de dezumidificare, de funcţia Sleep/Night, de funcţia Single User Mode, de funcţia Fast Cool, de funcţia Comfort Cool şi de funcţia Easy Filter.

Single User este un mod de utilizare al aparatului, ce aduce un plus de eficienţă energetică, compresorul nefiind acţionat la capacitate maximă.

Sistemul de filtrare Neo Triple HD este capabil să elimine eficient alergenii, bacteriile şi restul viruşilor. Sistemul de faţă are la bază filtru HD şi strat antibacterian, ce face ca aerul să fie proaspăt şi curat întotdeauna.

O funcţie foarte interesantă a aparatului este şi Wi-Fi Control. Aceasta permite utilizarea aparatului prin intermediul tehnologiei M-Smart Wi-Fi direct de pe propriul Smartphone. Se pot accesa diferite funcţii, precum cea de încălzire, de răcire de ventilare, precum şi pornirea sau oprirea aparatului.

Concluzie :

În concluzie, Samsung AR12KSWSBWKNZE este un aparat de aer condiţionat cu Inverter, cu sistem avansat de climatizare şi filtrare, astfel încât să ofere rezultate peste aşteptări.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Wi-Fi Control
  • A++
  • Filtru Neo Triple
  • 12.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.